Türk Eğitim-Sen Konya, Kamu-Sen Genel Merkezi'ndeydi

Türk Eğitim-Sen Konya, Kamu-Sen Genel Merkezi'ndeydi
Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube Ankara'ya ziyaret gerçekleştirdi.

Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube Ankara'ya ziyaret gerçekleştirdi.

Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanı Ali Köç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kamu-Sen Genel başkanı Önder Kahveci ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan ve Kamu-Sen Konfederasyona bağlı sendikaların Genel Başkan Yardımcılarını Ankara’daki makamlarında ziyaret ettiler.

turk-egitim-2.jpg

Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu çatısı altında Konya’da sendikal faaliyetini sürdüren Türk Eğitim -Sen Konya 1 Nolu Şubenin Başkanı Ali Köç ve tüm Yönetim Kurulu Üyeleri önceki gün Ankara’ya gittiler. Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Genel Başkan Yardımcıları Musa Akkaş Seyit Ali Kaplan, Mehmet Yaşar Şahindoğan Cengiz Kocakaplan, Selahattin Dolgun, Fuat Yiğit, Türk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hamza Olgun, Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkan Yardımcısı Atila Ayhan ve Türk Enerji-Sen Genel Başkan Yardımcısı Selamet Eryiğit’e nezaket ziyaretinde bulundular.

turk-egitim-3.jpg

Ziyareti değerlendiren Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanı Ali Köç “ Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanlığı’nın 14 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulu’nda şahsım ve yönetim kuruluma delegelerimiz tarafından bu görev bize verildi. ‘Birlik, beraberlik, kaynaşma ve tanışma’ ziyaretlerimiz çerçevesinde önceki gün Ankara’ya giderek Kamu-Sen Genel Merkezi'ni ziyaret ettik. Olumlu bir hava içerisinde geçen ziyaretlerimiz memnuniyetle karşılandı” dedi.

turk-egitim-4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.