Türk Kızılay Konya yolda kalanların içini ısıttı

Türk Kızılay Konya yolda kalanların içini ısıttı
Türk Kızılay Konya Şubesi kar yağışı sonucu yolda mahsur kalan vatandaşlara sıcak çay, çorba ve kumanya ikramında bulundu.

Yurt genelinde ve Konya Merkez ve ilçelerinde etkisini gösteren soğuk hava koşulları ile kar yağışıyla yolda mahsur kalan vatandaşları ve sürücüleri Türk Kızılay Konya Şubesi ekipleri yalnız bırakmadı. Konya çevre yollarında mahsur kalan vatandaş ve sürücülere sıcak çorba, çay ve kumanya ikramlarında bulunarak her zaman olduğu gibi gönüllere taht kurdu.

turk-kizilay-3.jpg

Soğuk hava koşullarının etkilerine yönelik hazırlıkları her zaman hazır olan Türk Kızılay Konya Şube ekipleri, Konya’yı diğer illere bağlayan tüm karayolunda etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle yolda kalan sürücülere yardım etti. Kar yağışı nedeniyle ilerlemekte güçlük çeken, yolda kalan ve zincir takan sürücüler ile yollarda çalışan diğer ekiplere Türk Kızılay’ı tarafından sıcak çorba, içecek ve kumanya ikramı yapıldı.

turk-kizilay-2.jpg

Türk Kızılay’ı Konya Şubesi olarak ihtiyacın olduğu her yerde olduklarını belirten Türk Kızılay’ı Konya Şubesi Genel Sekreteri Tevfik Fikret Karaman , “Yolda kalan sürücü ve yolculara ikramlarda bulunduk. Amacımız sürücülerimize ve yolcularımızı yalnız olmadıklarını hissettirmek ve bir nebze olsa da ihtiyaçlarını karşılamaktı. Türk Kızılay Konya Şubesi olarak bunu ekiplerimizle birlikte başarmanın mutluluğunu yaşadık. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

turk-kizilay-6.jpg

Sürücüler ve vatandaşlar ise Türk Kızılay’ı Konya Şubesi’nin gerçekleştirmiş olduğu sıcak çorba ve kumanya yardımlarından dolayı teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.