Türk Kızılay Konya'dan Miraca özel ballı süt ikramı

Türk Kızılay Konya'dan Miraca özel ballı süt ikramı
Türk Kızılay Konya Şubesi, Miraç Kandilinde Kapu Camii önünde vatandaşlara Ballı-Süt ikramında bulundu. Vatandaşlar tarafından ballı süt dağıtımı takdirle karşılandı.

Türk Kızılay Konya Şubesi, Miraç Kandilinde Kapu Camii önünde vatandaşlara Ballı-Süt ikramında bulundu. Vatandaşlar tarafından ballı-süt dağıtımı takdirle karşılandı.

Türk Kızılay Konya Şubesi anlamlı bir etkinliğe daha imzasını attı. Mübarek Miraç Kandili münasebetiyle Türk Kızılay Konya Şubesi'nin oluşturduğu bir ekip ve gönüllüleri Konya Kapu Camii önünde vatandaşlara 3000-3500 arası ballı süt dağıtımı yapıldı.

turk-kizilay-konya-subesinden-4.jpg

Türk Kızılay Konya Şube Başkanı Hüseyin Üzülmez” Kızılay Konya Şubesi olarak Konyalı vatandaşlarımızla birlik, beraberlik ve iç içe olmayı 2022 kandil ve dini günlerde gelenek haline gelen ikramlarının devam ettiğine söyleyen Üzülmez, “Mübarek Miraç Kandilimizde de camilerimize gelip ibadetlerini yapan cemaatimize her zaman olduğu gibi ballı süt ikramımızı yaptık. Tüm değerli hemşehrilerimin ve İslam aleminin kandili hayırlara vesile olsun inşallah” ifadelerini kullandı.

Türk Kızılay Konya Şubesinin Kapu Camii önünde dağıtımını gerçekleştirdiği ballı-süt etkinliği vatandaşlar tarafından tam not aldı.

turk-kizilay-konya-subesinden-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.