Türk Kızılay Selçuklu'da Esenkaya dönemi

Türk Kızılay Selçuklu'da Esenkaya dönemi
Türk Kızılay Selçuklu Şubesi'nin yeni başkanı Ertan Esenkaya oldu.

Türk Kızılay Selçuklu Şubesi 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı hafta sonunda gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimlerde Türk Kızılay Selçuklu Şubesi'nin yeni başkanı Ertan Esenkaya oldu. Düzenlenen Genel kurulda bir konuşma gerçekleştiren Türk Kızılay Selçuklu Şube Başkanı Zekeriya Kartal, Şubenin kuruluşundan bu yana emeği geçen gönüllülere ve destekleri için hayırseverlere teşekkür etti.

turk-3.jpeg

Türk Kızılay Selçuklu Şube Başkanı Ertan Esenkaya' da Zekeriya Kartal'a bugüne kadar yaptıkları hizmetlerden ötürü teşekkür etti. Esenkaya, "Şubemizin kuruluşundan bu döneme kadar gecesini gündüzüne katarak yılmadan yoğun çalışmalarla şubemizi bu seviyeye gelmesinin mimarı kıymetli Kurucu Başkanımız Sayın Zekeriya Kartal beye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum.

turk-2.jpeg

Yönetim kurulumuzun önümüzdeki dönemde bu emaneti büyük bir onur ve heyecanla yerine getireceğinden hiç kuşkunuz olmasın. Çalışmalarımızda değerli gönüllülerimizin desteğine kuşkusuz çok ihtiyacımız var. Bunu bizden esirgemeyeceğinizi de biliyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.