Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yıl dönümü

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yıl dönümü
Iğdır'da kutlamalar kapsamında vatandaşlar ve polisler birlikte yaptıkları yürüyüşte 200 metre uzunluğundaki Türk bayrağı taşıdı

IĞDIR (AA) - Emniyet Teşkilatının 171. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen yürüyüşe katılan polisler ve vatandaşlar 200 metre uzunluğundaki Türk bayrağı taşıdı.
Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen "81 il tek yürek" isimli etkinlikte bir araya gelen vatandaşlar, polislerle birlikte yürüyüş yaparak polis haftasını kutladı.

Şehitler Caddesi'nden başlayıp Dörtyol Caddesi'ne kadar devam eden yürüyüşe, 81 ili temsilen ellerinde illerin isimlerinin yazılı olduğu pankartlar bulunduran 81 çocuk da eşlik etti.

İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal, katılımlarından dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

Babal, her görüş, parti, mezhep ve ırktan herkesin bir arada olduğunu aktararak, "Türk, Kürt, Laz, Çerkez hepsi var. Hepimiz aynı bayrağı taşıyoruz, inşallah diğer illere de örnek olur. Iğdırımız sizin sayenizde TÜİK istatistiklerine göre onuncu sırada. Çevre illerimiz 50. 60. sırada. Bunu sizlere borçluyuz. Sizler olmasaydınız olmazdı, hep beraber olduğumuz içindir bu. İyi ki varsınız, iyi ki varız." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.