Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yılı

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yılı
Telefon dolandırıcılığına dikkati çekmek amacıyla huzurevinde tiyatro oyunu sahnelendi

EDİRNE (AA) - Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yılı dolayısıyla, telefon dolandırıcılığına dikkati çekmek amacıyla huzurevinde tiyatro gösterisi yapıldı.

Halk eğitim merkezi oyuncuları ve bir polis memurunun rol aldığı oyunda, huzurevi sakinleri eğlenceli dakikalar geçirdi.

Etkinliğe, polisler de izleyici olarak katıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bilgin Özbaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaşlıların tiyatroyu sevdiğini ve ilgiyle izlediğini söyledi.

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yılı dolayısıyla düzenlenen etkinliğin konusu itibarıyla hem uyarıcı hem de bilgilendirici olduğunu dile getiren Özbaş, "Yaşlıların, büyüklerimizin mutluluğu bizim de mutluluğumuz. Onların yüzünü gülerken görmek bizleri sevindiriyor. Huzurevimizdeki sosyal aktivitelerimize devam edeceğiz." diye konuştu.

- "İnsanlar doğru yoldan sapmasın"

Huzurevi sakinlerinden 75 yaşındaki Halil Olgundan ise çok sayıda insanın telefonla dolandırıldığını anlattı.

Telefonda kendini devlet görevlisi olarak tanıtan bazı kişilerin kötü niyetli olabileceğini dile getiren Olgundan, "Tiyatro fevkaladeydi. Çok hoşumuza gitti. Teşekkür ederiz. Seve seve izledik. Polisler ve oyuncular bize mesaj verdi. İnsanlar doğru yoldan sapmasın. Bu tür dolandırıcılara inanmasınlar. En güzel davranış doğru söylemek ve doğru yolda gitmektir." ifadelerini kullandı.

Huzurevinde kalan 80 yaşındaki Bayezıd Eryazan ise kendilerini yalnız bırakmayan polislere teşekkür etti. Eryazan, vatandaşların telefon dolandırıcılarına karşı dikkatli ve uyanık olması gerektiğini vurguladı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.