TÜRKAV Konya'dan Ankara çıkarması

TÜRKAV Konya'dan Ankara çıkarması
Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Konya Şubesi Yönetim Kurulu, başkent Ankara’da bir dizi önemli ziyaret gerçekleştirdi.

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Konya Şubesi Yönetim Kurulu, başkent Ankara’da bir dizi önemli ziyaret gerçekleştirdi. TÜRKAV Genel Merkezi, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ve Ülkü Ocakları Genel Merkezi'ne yapılan ziyaretler hakkında açıklamalarda bulunan TÜRKAV Konya Şube Başkanı Üstün Koleri şu ifadelere yer verdi: “TÜRKAV Konya Şubesi Yönetim Kurulu olarak ilk olarak Vakfımızın Genel Merkezini ziyaret ettik. Burada TÜRKAV Genel Başkanı Sayın Ebubekir Korkmaz ile bir araya geldik. Ardından MHP Siyasi İşler, Parlamento ve Hükümet İlişkilerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Sayın Mustafa Kalaycı ile Mesleki ve Sivil Toplum Kuruluşları ile İlişkilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sayın Yaşar Yıldırım’ı ziyaret ederek, kendilerine görevlerinde başarılar diledik.

turkav-konyadan-ankara-cikarmasi-5.jpg

BÜYÜK ÖNEM TAŞIMAKTADIR

TÜRKAV Konya Şubesi heyeti olarak TBMM’de MHP Konya Milletvekili Sayın Konur Alp Koçak ve MHP Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkcı ile bir araya geldik. Ziyaretler kapsamında son olarak Ülkü Ocakları Genel Merkezi’ne gidildiğini ve Genel Sekreter Sayın Muhammet Suad Uzun ile görüştük. Ziyaretlerimiz sırasında TÜRKAV Konya Şubesi'nin gerçekleştirdiği faaliyetlerin ele alındığını, vakıf üyelerinin dile getirdiği kamu çalışanlarının sorunları ve taleplerinin ilettik. Dün olduğu gibi bugün ve yarın da liderimizin gösterdiği hedeflere ulaşabilmek amacıyla faaliyetlerimize azim ve inançla devam edeceğimize dair taahhütte bulunduk. Bu ziyaretlerimiz, TÜRKAV Konya Şubesi’nin çalışmalarının sürdürülmesi ve kamu çalışanlarının sorunlarına dikkat çekilmesi açısından önemli. Ayrıca, TÜRKAV Konya Şubesi'nin, ülkenin geleceği için atılacak adımlarda aktif rol almayı sürdüreceğine vurgu yaptık. TÜRKAV Konya Şubesi Yönetim Kurulu olarak gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretler, kurumsal iş birliklerinin güçlendirilmesi ve kamu çalışanlarının temsil edilmesi açısından büyük önem taşımaktadır.”

turkav-konyadan-ankara-cikarmasi-6.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum