Türkiye Girişimci Buluşması Zirvesi ve Sergisinden bir güzel haber daha !

Türkiye Girişimci Buluşması Zirvesi ve Sergisinden bir güzel haber daha !
Cumhurbaşkanlığı himayelerinde 3-4 Kasım 2021 tarihlerinde Konya'da Selçuklu Kongre Merkezinde gerçekleşen Türkiye Girişimci Buluşması Zirvesi ve Sergisinde bir projenin daha yatırım anlaşması imzalandı.

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde 3-4 Kasım 2021 tarihlerinde Konya'da Selçuklu Kongre Merkezinde gerçekleşen Türkiye Girişimci Buluşması Zirvesi ve Sergisinde bir projenin daha yatırım anlaşması imzalandı.

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) tarafından, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde düzenlenen Türkiye Girişimci Buluşması Zirvesi ve Sergisi girişimcilik ekosistemine değer katmak üzere; girişimcilerin bilgilendirilmesi, fikir ve ürünlerinin ulusal ve uluslararası yatırımcılarla bir araya getirilmesi, ödüllendirilmesi ve ticarileştirilmesine katkıda bulunulması, projeler arasında sinerji ve etkileşim oluşturulması, tecrübe paylaşımı ile birlikte üniversite, sanayi ve kamu işbirliklerinin geliştirilmesi amaçlanarak 3-4 Kasım 2021 tarihinde Konya'da Selçuklu Kongre Merkezinde yoğun ilgi ve katılımla gerçekleşmişti.

Bu organizasyonun sonunda 100 projenin arasında yatırım alan 6 projeden biri olan Nogayt Endüstri Kimya firmasına ait kuru duman jeneratörü ve sisleme dezenfekte cihazı Maxidal Yatırım tarafından 5 milyon değerinde yatırım aldı.

İnnopark teknoloji geliştirme bölgesinde düzenlenen yatırım imza toplantısına katılına Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) Konya Şube başkanı Fatih Ceylan," Girişimci İşadamları Vakfının organize ettiği 3-4 Kasım 2021 tarihinde Konya'da Selçuklu Kongre Merkezinde düzenlenen Türkiye Girişimci Buluşması Zirvesi ve Sergisi programında bir araya gelen iki firmadan birisi vakfımızın üyesi olan Nogayt Endüstri Kimya diğeri ise Maxidal Yatırım isminde bir ziyaretçi firmamız. Zirve programımızda iyi niyet protokolü imzalanmıştı. Bugün ise artık yatırım anlaşmasını imzalamış oluyoruz. Hem taraflar için, hem şehrimiz için ve Ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

turkiye-girisimci-3.jpeg

Projeye yatırım yapan Maxidal yatırım firma sahibi Murat Abdullah Özden " Girişimci İşadamları Vakfı(GİV) tarafından düzenlenen Türkiye Girişimci Buluşması Zirvesi ve Sergisi programında tanıştığımız Nogayt Endüstri Kimya firmasına ait Kuru Duman jeneratörü ve Sisleme Dezenfekte Cihazı ile ilgili Türkiye Distribütörlüğü anlaşmasını imzaladık. Her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum. " diyerek konuşmalarını tamamladı.

turkiye-girisimci-2.jpeg

Zirve programında yatırım alan Nogayt Endüstri Kimya Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Barış Sütçü, " Girişimci İşadamları Vakfı bizim gözümüzü dünyaya açtığımız yerdir. İlk İhracatımızı Girişimci İşadamları Vakfı'nın Katar organizasyonu ile yapmıştık. Şimdi ise Türkiye Girişimci Buluşması Zirvesi ve Sergisinde bir Türkiye Distribütörlüğümüz oluştu. Kuru Duman jeneratörümüzü Türkiye Distribütörlüğünü Maxidal Firmasına verecek şekilde belirlemiş olduk. İnşallah hem kendileri hem de bizim için hayırlara vesile olsun. Burada ülkemize katkı sağlayacağı gibi Konya ekonomisine katkısı firmaya katkısı ve Girişimci İşadamları Vakfının da bir başarısı olarak imza atmaktan bizde gurur duyuyoruz. " diyerek değerlendirmelerde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.