Türkiye teröre karşı tek vücut

Türkiye teröre karşı tek vücut
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz: - "Milletimiz, kardeşliği bozmak isteyenlere asla pirim vermeyecektir"

BİTLİS (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin, "Milletimiz, kardeşliği bozmak isteyenlere asla pirim vermeyecektir" dedi.

Demiröz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin büyüme ve gelişme dönemlerinde bu tür saldırıların gerçekleştirdiğine dikkati çekti.

Saldırıların Türkiye'de insanları birbirine kenetlediğini vurgulayan Demiröz, "Bunlar bizi yıldıramayacak. Demokrasiden, barıştan ve kardeşlikten çeviremeyecekler. Tabii üzülüyoruz. Bu olayda hayatını kaybedenler bizim için şehittir. Bu vatanın geleceği için her kim canından malından olmuşsa, hepsine şükran borçluyuz" diye konuştu.

Hiçbir şekilde taviz verilmeden terörle mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini dile getiren Demiröz, "Yaralar sarılacak. Türkiye'yi bildiği yoldan çeviremeyecekler, bölüp ve parçalayamacaklar. Tek isteğimizin birlik ve beraberlik olduğuna herkes kanaat getirecek. Milletimizi yanımıza aldıktan sonra terörle mücadele belki daha da kolaylaşacak. Eli kanlı örgütler ve kim olursa olsun, destekçilerine fırsat verilmeyecek" ifadelerini kullandı.

Demiröz, herkesin terör saldırısını lanetlediğine de dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Herkes birlik ve beraberlik içinde olayı lanetliyor. Demek ki millet bu işin karşısında. Kimse bunlara prim vermeyecek. Örgütün beli kırıldı. Bunlar münferit olaylardır. Onlar artık toparlanamıyor. Ankara'da yüzünü gösteren terör, masum vatandaşları hedef alıyor. Milletimiz, kardeşliği bozmak isteyenlere asla pirim vermeyecektir. Bu insanlık dışı kalleş saldırılarla ülkemizde güvensizlik ortamı oluşacağını düşünenler, büyük bir yanılgı içindedir."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.