Türkiye teröre karşı tek vücut

Türkiye teröre karşı tek vücut
YOZGAT (AA) - CHP Yozgat İl Başkanı Abdullah Yaşar, Ankara’da yaşanan terör saldırısını kınadıklarını söyledi.Yaşar, partisinin il binasında düzenlediği...

YOZGAT (AA) - CHP Yozgat İl Başkanı Abdullah Yaşar, Ankara’da yaşanan terör saldırısını kınadıklarını söyledi.

Yaşar, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, terörün nereden gelirse gelsin kesinlikle lanetlenmesi gerektiğini belirtti.

Türkiye’ye korku verilmeye çalışıldığını ifade eden Yaşar, "Biz millet olarak bu hain saldırıların asla hedefine ulaşamayacağını biliyoruz. Terör, hiçbir zaman hedefine ulaşamamıştır ve ulaşamayacaktır” dedi.

Ankara’da düzenlenen saldırıda hayatını kaybedenlere rahmet dileyen Yaşar, “Türkiye halkının terör saldırılarına karşı duyarlı olması gerekir. Terör destekçilerinin provakasyonlarına gençlerimizin asla katılmaması gerekir. Terör örgütünün istediği atmosferin oluşmaması için birliktelik içerisinde terörü lanetlememiz gerekmektedir” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.