Türkiye teröre karşı tek vücut

Türkiye teröre karşı tek vücut
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Emin Turpçu ile Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kırşehir Şube Başkanı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Emin Turpçu ile Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kırşehir Şube Başkanı Hasan Eraslan, Ankara'da yaşanan terör saldırısını kınadı.

Kırşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turpçu, yaptığı yazılı açıklamada, Ankara’da gerçekleşen terör saldırısında çok sayıda vatandaşın yaşamını yitirmesi ve yaralanmasından dolayı ülkede derin üzüntü olduğunu kaydetti.

Teröristlerin ve arkasındaki karanlık güçlerin haince saldırılarının hedefine ulaşamayacağını vurgulayan Turpçu, “Kanla ve kaosla beslenen teröristlerin gerçek yüzleri bir kez daha bütün çirkinliğiyle ortaya çıktı. Bu zor günleri ülke olarak dayanışma içinde atlatacağımıza olan inancımla saldırıda yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm ulusumuza baş sağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” ifadesini kullandı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Kırşehir Şube Başkanı Eraslan da Ankara'da son 5 ay içerisinde yaşanan üçüncü saldırıyla ülkenin bir kez daha sarsıldığını belirtti.

Teröre destek verenleri, terörün arkasında duranları, ülkeye zarar vermek isteyen iç ve dış güçleri nefretle kınadığını kaydeden Eraslan, "Teröristlerin insanlık dışı saldırılardaki amacı, Türkiye'de kaos ve huzursuzluk ortamı oluşturmaktır. Ancak milletimiz, kendir varlığına yönelik her tehdidi birliği ve beraberliğini kalkan yaparak bertaraf etmeyi bilmiştir. Bugün de üzerine düşeni yapacaktır. Milletimiz sağ duyulu davranmalıdır. Türkiye'nin birliğine, huzuruna, bütünlüğüne karşı yapılan terör saldırılarını kınıyor ve lanetliyoruz. Yaşanan saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum" değerlendirmesinde bulundu.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.