Türkiye teröre karşı tek vücut

Türkiye teröre karşı tek vücut
Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybedenler için Bodrum'da fidan dikildi

MUĞLA (AA) - Bodrum Orta Doğu Üniversitesi Mezunlar Derneği (BODTÜM) mezunu bir grup, Ankara'daki patlamada hayatını kaybedenler için fidan dikti.

Kızılağaç Mahallesi'nde geçen yıl çıkan yangında zarar gören alanda toplanan BODTÜM üyesi grup, burada fidan dikme etkinliği düzenledi.

Bodrum Orman İşletme Şefliğinin de destekleriyle gerçekleştirilen etkinlikte, 300'e yakın mavi selvi fidanı toprakla buluşturuldu.

Basın mensuplarına açıklama yapan eski ODTÜ Rektörü Prof. Dr. Süha Sevük, Ankara'da yaşanan terör saldırısında ODTÜ'lü Ozancan Akkuş ve Berkay Baş isimli iki öğrencinin de yaşamını yitirdiğini anımsattı.

Bundan önceki olaylarda da iki öğrencilerini kaybettiklerini dile getiren Sevük, "Pırıl pırıl öğrenciler, çok üzgünüz. Aklıma geldikçe çok kötü oluyorum. Ben bunları çok kez yaşadım. Aileleriyle görüşmek, konuşmak çok kötü oluyor" dedi.

Sevük, diktikleri fidanlarla öğrencilerin anılarını Bodrum'da yaşatacaklarını söyledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.