Türkiye'nin ilk iş kadınları derneğine üye oldular

Türkiye'nin ilk iş kadınları derneğine üye oldular
 Editör
Konya İş Kadınları Derneği, Türkiye’nin ilk iş kadınları derneği federasyonu olan Girişimci İş Kadınları Federasyonuna üye oldu.

Konya İş Kadınları Derneği (KİKAD), Türkiye’nin ilk iş kadınları derneği federasyonu olan Girişimci İş Kadınları Federasyonuna (GİFED) üye oldu.

GİFED Yönetim Kurulu Başkanı Oya Eroğlu, GİFED Başkan Yard. Canan Kararlar Yüksel, GİFED Başkan Yard. Betül Sezgin, GİFED Başkan Yard. Samiye Hancıoğlu, GİFED Başkan Yard. Göknur Atalay, GİFED Genel Sekreteri Nazan Akıncı, GİFED Yön. Kur. Üyesi Mehlika Gider, GİFED Yön. Kur. Üyesi Nihan Çakıcı, GİFED Yön. Kur. Üyesi Nimet Can Balkan, GİFED Yön. Kur. Üyesi İrem Kolbakır ve KİKAD üyelerinin Konya’da bir araya geldiği tanışma toplantısında imzalar atıldı.

kikad.jpeg

Afyonkarahisar İş Kadınları Derneği ( AFİKAD) , Aydın İş Kadınları Derneği ( İŞKAD), Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği ( BUİKAD), Gaziantep Girişimci İş Kadınları Derneği ( GİKAD) , Ankara Kadın İşveren ve Sanayiciler Derneği ( KAİSDER) , İzmir İş Kadınları Derneği ( İZİKAD) , Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği ( KOİDER) ‘nin üye olduğu GİFED Federasyonu’na KİKAD’ ın resmi olarak federasyona giriş töreni gerçekleştirildi.

Kadınların aile, politika, iş dünyası ve bürokraside güçlenmesi için güç birliğiyle çalışacaklarını ifade eden Başkan Arıkoğlu; Umut ediyoruz .Birlikteliğimizin hem iş kadınları için, hem sanayi, tarım ve şehircilikte örnek kent, Konya için, hem Anadolu’nun kalkınması için, hem de köklü ve saygın olan Konya İş Kadınları Derneği için değer yaratacağına inanıyoruz'' dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.