Türmak Koleji'nde Çanakkale şehitleri anıldı

Türmak Koleji'nde Çanakkale şehitleri anıldı
Özel Türmak Okulları 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. Yılı münasebetiyle bir program gerçekleştirdi.

Sosyal Bilgiler Öğretmeni Neşet İnmez konuyla ilgili olarak şunları ifade etti:” Çanakkale Zaferi; yalnızca Türkiye’de değil, dünya tarihine de yön veren bir kahramanlığın hikayesidir. Böylesine şanlı bir geçmişi anlatmaya ne kelimeler yeter ne de betimlemeler. Nesilden nesile aktarılacak bu kahramanlık öyküsünün değerli öğrencilerimizin de daha iyi anlaması adına beraber olacağımız bir etkinlik düzenledik. Bugünü özelleştiren herkese sonsuz teşekkür ederim. ‘’ Edebiyat Öğretmenlerimizin önderliğinde Çanakkale Destanını anlatan küçük bir piyesle günün anlam ve önemi güzelleşti. Türmak Koleji öğrenci korosundan Çanakkale ezgileriyle duygulu anlar yaşandı.

e620d14f-b08f-4cd1-8806-fe9e27a35fad.jpg

Türk milletinin adını tarihe altın harflerle yazdırdığı bu mücadele, Türk milletinin bu savaşta gösterdiği azim ve irade gelecek nesillere daima ışık tutacağını, Türmak Koleji öğrencilere bu eşsiz tarihin önemini bir kez daha vurgulamıştır. O günleri anlatan etkinliklerle Çanakkale Şehitleri saygıyla ve minnetle anılmıştır.

f045c4cf-e1e8-4289-8ce9-fd55a76ab678.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.