TÜRSAB Heyeti, Karapınar Ramada Oteli'ni inceledi

TÜRSAB Heyeti, Karapınar Ramada Oteli'ni inceledi
Karapınar 5 Yıldızlı Ramada Otel’de incelemede bulunan TÜRSAB Konya B.T.K. Başkanı Özdal Karahan, Karapınar ve bölgesine hizmet verecek olan otel’ in bölge ekonomisine bir soluk getirerek, turizmin canlanmasına katkı yapacağını söyledi.

İnşaatı sene sonunda bitecek ve hizmete açılacak olan Karapınar 5 Yıldızlı Ramada Otel’de incelemede bulunan TÜRSAB Konya B.T.K. Başkanı Özdal Karahan, Karapınar ve bölgesine hizmet verecek olan otel’ in bölge ekonomisine bir soluk getirerek, turizmin canlanmasına katkı yapacağını söyledi.

Yıl sonunda hizmete açılacak olan Karapınar Ramada Otel’in inşaatını Konya TÜRSAB heyetiyle birlikte inceleyen ve otelin vereceği hizmetleri hakkında bilgi alan TÜRSAB Konya B.T.K. Başkanı Özdal Karahan, “Konya, Karapınar ve bölge turizmine hizmet verecek olan Karapınar Ramada Otel’inin yatırımcısına böylesine güzel bir yatırımı yapmalarından dolayı teşekkür ederiz. Karapınar Ramada Karapınar ve bölgesinin ilk tek yıldızlı oteli olması açısından önemlidir. Şehrimize, Karapınar ve bölgesine yeni ivme katarak, bölgenin de ekonomisiyle birlikte turizm sektöründe de bir hareket getirecektir. TÜRSAB Konya B.T.K. olarak Karapınar ve bölgesinin turizminin gelişmesi ve ekonomisine katkı yapmak adına elimizden gelen desteği vereceğiz. Karapınar Ramada Otel şehrimize, Karapınar ve bölgesine hayırlı olsun. Bizi ağırlayan Karapınar Ramada Otel Yatırımcısına ve Otelin Genel Müdürü Serdar Üste ’ye de teşekkür ediyorum” dedi.

tursab-1-001.jpg

Karapınar ve bölgesinin ilk 5 yıldızlı oteli

TÜRSAB Konya heyetine otelin inşaatını gezdiren ve otel hakkında bilgi veren Karapınar Ramada Otel Genel Müdürü Serdar Üste otelin bölgenin ilk 5 yıldızlı oteli olduğunu dile getirerek, “ Wyndham Hotels grubu, zincirindeki 76 otel ile tesis sayısında Türkiye de en fazla otel sayısına sayıp Uluslararası markaların başında yer almaktadır. Ramada Karapınar Modern ve estetik mimarisiyle öne çıkmaktadır. Otelimizin yatırımcıları ve yönetim kurulu üyeleri Karapınarlı iş adamlarından oluşuyor. Otelin yönetim kurulu Başkanı Kemal Çelik’tir. Yönetim kurulu üyeleri de Mehmet Koçak ve İsmail Akkaya’dan oluşuyor. Otelimiz hizmete girdiğinde toplam 100 kişi istihdam edilecektir. Selçukluların başkenti Konya ili Karapınar ilçesinde bulunan otelimiz bölgenin ilk 5 yıldızlı ve ilk uluslararası otelidir. Konyalıları ve ülkemizin insanlarını misafir etmekten mutlu olacağız” diye konuştu.

tursab-2-002.jpg

tursab-3-002.jpg

tursab-5-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.