TÜRSAB’dan, KONESOB’a hayırlı olsun ziyareti

TÜRSAB’dan, KONESOB’a hayırlı olsun ziyareti
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği(TÜRSAB) Konya B.T.K. Başkanı Özdal Karahan ve yönetim kurulu üyeleri KONESOB’un gerçekleştirdiği genel kurul sonrası yeniden KONESOB Başkanı seçilen Muharrem Karabacak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, başarı diledi

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği(TÜRSAB) Konya B.T.K. Başkanı Özdal Karahan ve yönetim kurulu üyeleri KONESOB’un gerçekleştirdiği genel kurul sonrası yeniden KONESOB Başkanı seçilen Muharrem Karabacak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, başarı diledi.

Ziyarette TÜRSAB Konya B.T.K. Başkanı Özdal Karahan pandemi de turizmcilerle esnafın oldukça zorlandığını belirterek, “Dünya ile birlikte ülkemizde iki yıla aşkındır süren pandemi sürecinde turizmci olarak bizler ve esnaflarımız ekonomik olarak oldukça zorlandık. Çok şükür normalleşmeyle birlikte bir hareketlenme başladı. TÜRSAB olarak Konya turizminin gelişmesi için çalışmalar yapmaktayız. Şehrimizde esnafımız ve vatandaşlarımızın turizm bilincini artırmalıyız. Bu çalışmayı KONESOB’la birlikte de yapabiliriz. Bunun yanında şehrimizin turizm değerlerinin tanıtımına ağırlık vererek, satış ve pazarlamasını arttırabiliriz. Sizlerle ortak projeler yaparak Konya’nın turizmde gelişimini sağlayarak, turizm gelirinde de hak ettiği yere gelmesini sağlayabiliriz. Yeniden KONESOB’ un başkanı seçilmenizden dolayı sizi ve yönetim kurulunu kutlarken, hayırlı olsun diyerek başarılar diliyoruz” dedi.

Şehrimizin turizminin gelişmesi hepimizin görevidir

KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak TÜRSAB heyetine ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Şehrimizde başta esnaflarımız gelmek üzere hepimiz turizmin içindeyiz. TÜRSAB’ la şehrimizde turizmin bilincinin arttırılması ve gelirinin yükselmesi adına ortak çalışmalar ve projeler yapabiliriz. KONESOB olarak şehrimizin turizminin gelişmesi ve gelirinin yükselmesi noktasında elimizden gelen ne varsa yerine getirmeye hazırız. Her çalışmada ve her projede oluruz. Şehrimizde turizmin gelişmesi hepimizin bir görevidir. Ortak amacımızda şehrimizin daha güzel yerlere gelmesidir. Ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Ziyaretin anısına TÜRSAB Konya B.T.K. Başkanı Özdal Karahan KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak’a bir tablo hediye etti.

tursab-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.