U16 Milli Takım, İngiltere’ye 3-0 yenildi

U16 Milli Takım, İngiltere’ye 3-0 yenildi
Konyasporlu oyuncular Ahmet Tırpancı ilk 11’de sahaya çıkarken Enes İlyas Seven ve Şahin Alakuş sonradan oyuna girdi.

U16 Milli Futbol Takımı, özel maçta karşılaştığı İngiltere'ye 3-0 mağlup oldu. İngiltere Futbol Federasyonu'nun Birmingham'da bulunan St. George's Park tesislerinde oynanan maçta İngiltere'nin gollerini 64. dakikada Shumaira Mheuka, 74. dakikada Chriss Rigg ve 76. dakikada Divine Mukasa kaydetti. Karşılaşmayı, Ümit Milli Takım Teknik Direktörü ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu Tolunay Kafkas ve Hull City Akademi'de göreve başlayan eski Genç Milli Takım antrenörlerinden Onur Zayim de tribünden takip etti.

Mücadelede Konyasporlu oyuncular Ahmet Tırpancı, ilk 11’de sahaya çıkarken Enes İlyas Seven ve Şahin Alakuş, sonradan oyuna girdi.

U16 Milli Takımı, 22 Aralık Perşembe günü İngiltere ile bir özel maç daha oynayacak.

3c394ba4746a4fdcb7a76cf1b7fadb4d.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.