Uğur Özteke, PUSULA'ya veda etti

Uğur Özteke, PUSULA'ya veda etti
Deneyimli gazeteci Uğur Özteke, Ocak 2014’ten buyana çalıştığı ve genel yayın yönetmenliği görevini yürüttüğü Pusula Yayın Grubu’na veda etti.

Deneyimli gazeteci Uğur Özteke, Ocak 2014’ten buyana çalıştığı ve genel yayın yönetmenliği görevini yürüttüğü Pusula Yayın Grubu’na veda etti. Pusula Yayın Grubu olarak gazetemizdeki son yazısını yazan ve okurlarına veda eden Özteke’ye başarı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

UĞUR ÖZTEKE KİMDİR?

1960 Konya doğumlu Uğur Özteke, Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik Bölümü mezunu olup 42 yıldır profesyonel olarak gazetecilik yapmaktadır. Halen sürekli basın kartı sahibi olan Özteke’nin şu ana kadar yayınlanmış 10 kitabı bulunmaktadır. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, Türkiye Spor Yazarları Derneği gibi basın meslek odaları üyesi olan Özteke ayrıca 9 yıl Konya Gazeteciler Cemiyeti başkanlığı görevinde bulunmuştur.

UĞUR ÖZTEKE’NİN VEDA YAZISI…

https://www.pusulahaber.com.tr/bakanli-vekilli-bir-veda-yazisi-10292yy.htm

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum