Ülkücü İşçiler Derneği Huzurevini Ziyaret Etti

Ülkücü İşçiler Derneği Huzurevini Ziyaret Etti
Ülkücü İşçiler Derneği Konya İl Başkanlığı Huzurevini ziyaret etti.

Ülkücü İşçiler Derneği Konya İl Başkanı Tuncer Harmankaya, İçanadolu bölge başkan yardımcısı Engin Deniz, İl Başkan vekili Sefer Dikilitaş, İl Başkan yardımcısı Fatih Lamcı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte huzurevini ziyaret etti.

Ülkücü İşçiler Derneği Konya İl Başkanı Tuncer Harmankaya yaşlılarımızı tek tek ziyaret ederek ellerini öptü. Yaşlılarımızla sohbet edip bayramlarını kutlayan Harmankaya ayrıca huzurevi sakinlerine gül dağıttı. Yaşlıların sorunlarını dinleyen Harmankaya isteklerini gerekli mercilere ileteceğinin sözünü verdi. Huzurevi ziyareti sonrasında gazetecilere bir açıklama yapan Harmankaya gazetecilerede gül dağıttı. Tüm gazeteci arkadaşlarımızın bayramını kutlayan Harmankaya hepsine ilgilerinden dolayı teşekkür etti. 

Adana Ülkücü İşçiler Derneğine terör örgütü yandaşları tarafından bir saldırı düzenlendiğini kaydeden Harmankaya, "Şiddetle kınıyoruz. Malesef bayram sevincimize yine gölge düştü" dedi. Küresel güçlerin Ortadoğu politikası yüzünden kan ağlayan Ortadoğu coğrafyasına üzüldüklerini belirten Harmankaya bayramımız zaten buruk geçiyor. Birde ülkemizde yaşanan olaylar üzüntümüzü bir kat daha arttırdı. Malesef bayramı bayram gibi yaşayamaz olduk" diye konuştu.

Ülkücü İşçiler Derneği olarak sağduyulu olacaklarını belirten Harmankaya "kimsenin kirli oyununa, kimsenin kirli tezgahına ülkücüler düşmeyecektir. Bunlara fırsat vermeyeceğiz. Tüm teşkilatlarımız sağduyulu olsun. Devletimizin polisi var askeri var. Hiçbir kışkırtma ve komploya uymayacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.