Ülkücüler iftar yemeğinde buluştu

Ülkücüler iftar yemeğinde buluştu
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Konya İl Başkanlığı'nca organize edilen İftar yemeğine protokol üyeleri ve Konyalı ülkücüler yoğun bir katılım sağladı.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Konya İl Başkanlığı'nca organize edilen İftar yemeğine protokol üyeleri ve Konyalı ülkücüler yoğun bir katılım sağladı.

Konya Ülkü Ocakları tarafından her yıl geleneksel olarak organize edilen İftar yemeğine bu yıl MHP Konya Milletvekili Esin kara, MHP Genel Merkez MYK Üyeleri, MHP Konya İl başkanı Remzi Karaarslan, MHP Merkez ve İlçe Başkanları, Sivil Toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri ile çok sayıda Ülkücü davaya inanan gençler ve vatandaşlar katıldı.

Ülkü Ocakları'nın öteden beri gençler için bir medrese ve mektep gibi faaliyet gösterdiğini dile getiren Ülkü Ocakları Başkanı Yusuf Kasım Akta “Ülkü Ocakları, milli ve manevi değerlerle tezyin edilen gençlerin membaıdır. Altında bulunmaktan iftihar ettiğimiz bu çatı birliğin, beraberliğin, dosdoğru istikametin ve Allah rızasına giden yolda verilen mücadelenin ve Türk-İslam zaferinin adıdır” dedi.

ulkuculer-2.jpg

İftar programına katılan herkese tek tek teşekkür eden Konya Ülkü Ocakları İl Başkanı Yusuf Kasım Akta , “Yüce Allah bu mübarek günleri bize gösterdi, ona sonsuz şükürler olsun. Umuyoruz ve niyaz ediyoruz ki; Yüce Allah bizleri bu mübarek ayın bayramına da eriştirsin. Birliğimizi ve beraberliğimizi her daim dipdiri ve güçlü kılsın” niyazında bulundu.

ulkuculer-4.jpg

MHP Konya Milletvekili Esin Kara ise “ “Ülkü Ocaklarımız ve gençlerimiz, bizim göz ışığımız, aydınlık yarınlarımız, unut nişanelerimiz. Her birisinin varlığıyla ayrı bir gurur, ayrı bir mutluluk duyuyoruz. Çünkü geleceğimizi onlar inşa edecek, onlar tanzim edecek. Biz de onların yanında olmaya ve İ'lay-ı Kelimetullah yolunda birlikte yürümeye devam edeceğiz” dedi.

ulkuculer-6.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.