Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO)'dan Mobilyacılar Odası’na ziyaret

Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO)'dan Mobilyacılar Odası’na ziyaret
Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) Türkiye Direktörü Sayın Numan Özcan ve Proje Ekibi Oda Başkanı Mehmet Günbaş'ı makamında ziyaret etti.

Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) Türkiye Direktörü Sayın Numan Özcan ve Proje Ekibi Oda Başkanı Mehmet Günbaş'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette başarılı bir şekilde sonuçlanan projeler ve bundan sonra yürütülecek faaliyetler ve Çalışmalar ile ilgili istişareler de bulunuldu.

ILO Türkiye Direktörü Numan Özcan Avrupa Birliği tarafından finanse edilen hayata fırsat Projesi ve İş ortaklığımız ile kurulmuş olan Mobilyacılar Odası Mesleki Eğitim Merkezi'nin sürdürülebilmesi ve bunun sonucunda İş Sağlığı ve Güvenliği Belgesi alınarak #Avuncuk# markası İle Ahşap oyuncak üretimine başlanmasından dolayı Oda Başkanı'na Yönetim kuruluna ve Çalışma Ekibi'ne şükranlarını sundu.

img-20220405-wa0042.jpg

Özcan bundan sonraki süreçte ‘de iş ortaklıklarının devam edeceğini söyleyerek Misafirperverliği ve ev sahipliğinden dolayı Başkan Mehmet Günbaş'a teşekkürlerini sundu.

Oda Başkanı Mehmet Günbaş dört yıl önce Avrupa Birliği finansı ve Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) ile başlamış oldukları iş ortaklığı ile bugün üzerine ekleyerek bugünlere getirdikleri büyük bir Mesleki Eğitim Merkezi kazandırmalarında öncü olduklarından ve ziyaretlerinden dolayı ILO Türkiye Direktörü Numan Özcan ve Proje Ekibi'ne teşekkürlerini sundu.

img-20220405-wa0041.jpg

Başkan Günbaş ziyaret eden heyete bugüne kadar yapılan projeler ve düşünülüp ön hazırlıkları tamamlanan, çalışmalar ile ilgili bilgiler vererek, yönetim kurulu ve çalışma ekibi ile birlikte ortaklığa ve işbirliğine hazır olduklarını belirtti. ILO Direktörü Numan Özcan ve Ekibi Oda bünyesinde faaliyette olan Mesleki Eğitim merkezi ve #Avuncuk# markası İle üretilen Ahşap oyuncakları inceleyerek. Programını tamamladı.

img-20220406-wa0004.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.