Üniversitelerarası Eskrim Şampiyonası

Üniversitelerarası Eskrim Şampiyonası
Şampiyonanın ikinci gün maçları tamamlandı

AFYONKARAHİSAR (AA) - Üniversite Sporları Federasyonu'nun faaliyet programı arasında yer alan 2015-2016 Üniversitelerarası Eskrim Şampiyonası ikinci gün müsabakaları tamamlandı.

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksekokulu Spor Salonu'nda gerçekleştirilen turnuvaya 25 üniversiteden yaklaşık 250 sporcu katılıyor.

Bireysel ve takım müsabakaların yapıldığı şampiyonanın ikinci gününde bayanlarda epe ve kılıç, erkeklerde flöre karşılaşmaları tamamlandı.

İkinci günün sonunda erkekler flöre de Koç Üniversitesi'nden Burak Babaoğlu birinci,İstanbul Bilgi Üniversitesi'nden Bora İsmail Biren ikinci, Kastamonu Üniversitesi'nden Barış Güler ise üçüncü oldu.

Bayanlar epe branşında ise TOBB ETÜ’den Begüm Ataker birinci, Gümüşhane Üniversitesi'nden Remziye Varol ikinci, İstanbul Üniversitesi'nden Büşra Özer ise üçüncü sırada yer aldı. Kılıçta ise Kastamonu Üniversitesi'nden Fatma Zehra Köse birinciliği, İstanbul Bilgi Üniversitesi'nden Ilgın Sarban ikinciliği, Atılım Üniversitesi'nden Ayşe Begümhan Bilgin ise üçüncülüğü elde etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.