Ünlü Oyuncunun Camide Yaptığı Saygısızlık!

Ünlü Oyuncunun Camide Yaptığı Saygısızlık!
Dünyaca ünlü oyuncu Selena Gomez, gittiği bir camide verdiği pozlar ile Müslüman alemini derinden sarstı. Türkiye ve birçok Müslüman ülkede de sevenlerinin olduğu Gomez'e hayranları büyük tepki gösterdi.

Dünyaca ünlü oyuncu Selena Gomez, gittiği bir camide verdiği pozlar ile Müslüman alemini derinden sarstı. Türkiye birçok Müslüman ülkede de sevenlerinin olduğu Gomez'e hayranları büyük tepki gösterdi.

 

TEPKİLERİ ALDI FOTOĞRAFI KALDIRDI

Ünlü oyuncu Selena Gomez, Abu Dabi'de bir cami içerisinde çektirdiği pozları ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Gomez çektiği fotoğrafları İnstagram hesabına yükleyince olanlar oldu. Takipçilerinin sert eleştrilerine maruz kalan Selena Gomez, çareyi fotoğrafı kaldırmakta buldu.

 

Cami içerisinde eteğinin alt tarafını kaldırarak ayak bileğini gösteren 22 yaşındaki Selena Gomez, paylaştığı fotoğraf ile Müslüman alemini kızdırdı. Genç yıldız, İnstagram üzerinden sert eleştirilere maruz kaldı.

Dünyanın en büyük camilerinden biri olan Şeyh Zayed Camii'de çektirdiği fotograf sosyal medya kullanıcılarının gözünden kaçmadı. Fotoğrafta Gomez ve müzisyen arkadaşları Kendall Jenner, Gigi Hadid, Cody Simpson ve Shay Mitchell de yer alıyor.


Gomez'in bu davranışı sosyal medya kullanıcıları tarafından saygısızlık olarak görüldü.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.