Ünüvar konsept, 24 yıllık hayalini gerçekleştirdi

Ünüvar konsept, 24 yıllık hayalini gerçekleştirdi
Konya’da ilke imza atan ve 3 bin metrekarelik alana sahip olan Ünüvar Konsept, mağazalarının yanında bulunan fabrikalarıyla birlikte daha emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Konya’da ilke imza atan ve 3 bin metrekarelik alana sahip olan Ünüvar Konsept, mağazalarının yanında bulunan fabrikalarıyla birlikte daha emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. E- Ticaret platformlarında da hizmete açık olan mağaza, müşterilerine kolaylık sağlarken açılışa özel fabrika satış mağazalarında yüzde 30- 40 ve 50’ye varan indirimlerde ürünleri misafirleriyle buluşturdu. Ünüvar Konsept’in açılışında düzenlenen konserde, Hızır Akkoyun ve saz ekibinin ardından Havva Öğüt sahneye çıktı

KİŞİYE ÖZEL SİPARİŞ FIRSATI

Soy isimlerinin sonuna “Konsept” koyarak oluşturdukları Ünüvar Konsept’in içerisinde bir eve lazım olan her şeyin kolayca bulunabileceğini söyleyen Ünüvar Konsept Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Ünüvar, mobilya üretimine ilişkin Konya’nın ve Ünüvar Konsept’in eksiğinin olduğunu ifade etti. Üretim fikrinin hayalleri arasında yer aldığını ve bu hayali gerçekleştirmek adına 1998 yılından bu yana durmadan çalıştıklarını açıklayan Fatih Ünüvar, “Sadece 100 metrekare alana sahip bir yerdik. Üretim yapmak yerine satışla iştigal olmuştuk. Sonrasında ise Bedir Mahallesindeki mağazalar, daha sonra ise 10 bin metrekare olan fabrikamız ve teşhir salonumuzla birlikte sizlere daha iyi hizmet vermek için hepimiz burada olacağız. Diğer bir özellik olarak ise önce üreteceğiz sonra teşhir mağazamızda ürünlerimizi sizlerin hizmetine sunacağız. Ünüvar Konsept Yönetim Kurulu Üyeleri olan Mustafa Ünüvar, Ömer Ünüvar ve çalışma arkadaşlarımız bizlere inanılmaz desteklerde bulundular. Daha iyisini en iyisini yapıncaya kadar onlarla birlikte bu yolda emin adımlarla yürüyeceğimizden hiçbirinizin endişesi olmasın” dedi.

univar-1.jpg

mobilyacilar-odasi-baskani.jpg

‘ÜNÜVAR KONSEPT KENDİ YAPAR KENDİ SATAR’

Duygularına hakim olamadığını söyleyen Ünüvar Konsept Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Ünüvar, 1988 yılında başladıkları mobilya sektöründen inanılmaz yerlere geldiklerini ifade etti. Her koşulda desteklerini esirgemeyen ailesine teşekkür eden Mustafa Ünüvar, “Şu anda 10 bin metrekare yerde hizmet veriyoruz. Üretimimiz ve aynı zamanda teşhir yerimiz oldu. “Ünüvar Konsept Kendi Yapar Kendi Satar” sloganıyla yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Ünüvar Konsept’le beraber çıraklık ve kalfalık dönemlerinin geçtiğini söyleyen Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Günbaş, bugünlere gelmenin ve bu şekilde halka hizmet sunmanın kolay olmadığını ifade etti. Ekonominin çarklarının ağır döndüğü bir dönemde büyük projeye imza attıklarını belirten Günbaş, “Evlenecek ve evini yenileyecekler içinde açılışa özel çok ciddi indirimler yapılmış. Bu fırsatın kaçırılmaması gerektiğini düşünüyorum. Aynı alan içerisinde bu kadar ürünü görmek çok önemli. Ben Ünüvar Ailesine çok teşekkür ediyorum. Ülkemizin zor bir süreçten geçtiği dönemde böyle ciddi yatırımlar yaparak ülke ekonomisine ve istihdama katkı sağlayarak bugünlere gelmeleri çok güzel” dedi. (Pakize Yiğiter)

fatih-unuvar.jpg

mustafa-unuvar.jpg

dsc-0072.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.