Ünüvar Konsept’ten düğün paketlerinde kampanya

Ünüvar Konsept’ten düğün paketlerinde kampanya
Ev tekstili, beyaz eşya ve mobilya sektöründe faaliyet gösteren Ünüvar Konsept, evlenecek çiftler ve mobilyasını yenilemek isteyenlere geniş ürün yelpazesiyle hizmet veriyor.

Ev tekstili, beyaz eşya ve mobilya sektöründe faaliyet gösteren Ünüvar Konsept, evlenecek çiftler ve mobilyasını yenilemek isteyenlere geniş ürün yelpazesiyle hizmet veriyor. Düğün ve çeyiz paketleriyle yeni kampanyalar oluşturduklarını belirten Mustafa Ünüvar, “Değişim için en iyi seçim Ünüvar Konsept” dedi.

Mobilya sektöründe 35 yılı aşan tecrübesiyle faaliyet gösteren Ünüvar Konsept, yeni evleneceklere ve mobilyasını yenileceklere kaçırılmayacak kampanyalar hazırladı. Mobilya, halı, beyaz eşya ve perde gibi geniş ürün yelpazesine sahip olduklarını aktaran Ünüvar Konsept Firma Sahibi Mustafa Ünüvar, “Mobilya sektörüne 1988’de başladık. Yeni paketlerle yaz sezonuna hazırlık yapıyoruz. Çeyiz hazırlığında olan çiftlere özel kampanyalarımız var. Yeni evlenecek çiftlerimize sürpriz hediyelerimiz var. Yatak odası, yemek odası, koltuk takımı, beyaz eşya ve züccaciye çeşitlerinin tümünü rahatlıkla bulabilirler. ‘Değişim için en iyi adres Ünüvar Konsept’ diyebilirim” diye konuştu.

dsc-0568.jpg

mustafa-unuvar-1.jpg

HER BÜTÇEYE UYGUN PAKETLER

Her bütçeye uygun çeyiz paketlerinin olduğunu ifade eden Mustafa Ünüvar, “Çok uygun çeyiz paketlerimiz var. Bu çeyiz paketlerimizin içerisinde; halı, mobilya, perde ve beyaz eşya takımları bulunuyor. İsterlerse çiftlerimizin isteğine göre yeni bir paket hazırlıyoruz. Yemek odası, koltuk takımını ve perdeyi değiştirebiliyoruz. Kısacası nasıl isterlerse o şeklide hazırlanıyor. Ayrıca, çeyiz paketi setlerimizin fiyatları çok uygun. Çeyiz paketlerimiz 35 bin TL’den başlıyor 79 bin TL’ye kadar mevcut. Bu çeyiz paketinin içeriği şu şekilde oluyor: yatak odası, yemek odası, koltuk takımı, iki adet 4 metrekare halı ve perdesiyle bir evin ihtiyacı olan eşyalar bulunuyor. Ünüvar Konsept olarak düğün sezonuna hazırız” şeklinde konuştu.

dsc-0571.jpg

unuvar-konsept-3.jpg

‘DEPODA BEKLET’ İLE İSTENİLEN TARİHTE TESLİM

Çiftlerin seçtikleri mobilyayı istedikleri tarihe kadar depoda beklettiklerini dile getiren Mustafa Ünüvar, “‘Depoda beklet’ kampanyamız başlıyor. Kampanyamız da çiftlerimiz Ünüvar Konsept Mağaza’mıza gelip diledikleri mobilyayı seçiyorlar. Seçtikleri ürünleri depomuzda bekletiyoruz. İstedikleri tarihte adrese teslim ediyoruz. Ürün tedariki konusunda sorun yaşamıyoruz. Sezonda dolu dolu ilerliyoruz” ifadelerini kullandı.

mustafa-unuvar-2.jpg

unuvar-konsept-5.jpg

ÜNLÜ MARKALARLA İŞ BİRLİĞİ

Dünyaca ünlü markalarla çalıştıklarını vurgulayan Mustafa Ünüvar, “İleri düzey ürün tedarikçilerimiz var. Kayseri, İzmir ve İstanbul gibi illerde bulunan kaliteli firmalarla çalışıyoruz. Beyaz eşyada Arçelik, Altus, Beko, Profilo ve Siemens gibi seçkin markalarla hizmet veriyoruz. Mobilya grubunda ise İnegöl Mobilya’sıyla çalışıyoruz. Perde de ise Brillant Perde ve Taç Perde’yi tercih ediyoruz. Kısacası her isteğe uygun ürünlerimiz var. Yeni evlenecek çiftlerimizi ve evini yenilemek isteyenleri Ünüvar Konsept’e bekliyoruz. Değişim için en iyi seçim Ünüvar Konsept” diyerek sözlerine son verdi. Yiğit Berkay Çopur

unuvar-konsept-4.jpg

unuvar-konsept-6.jpg

unuvar-konsept-7.jpg

unuvar-konsept-8.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.