Usta: Milletimiz muhalefete fırsat vermeyecek!

Usta: Milletimiz muhalefete  fırsat vermeyecek!
Milletin muhalefete hiçbir zaman fırsat vermediğini de kaydeden Usta, “MUhalefet şimdiye kadar hangi seçime girdi de kazandı? hiçbir seçimde kazanamadılar. Çünkü milletimiz o potansiyeli muhalefette görmüyor” dedi


Milletin muhalefete hiçbir zaman fırsat vermediğini de kaydeden Usta, “MUhalefet şimdiye kadar hangi seçime girdi de kazandı? hiçbir seçimde kazanamadılar. Çünkü milletimiz o potansiyeli muhalefette görmüyor” dedi


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, “Muhalefet şimdiye kadar hangi seçime girdi de kazandı? Çünkü milletimiz o potansiyeli muhalefette görmüyor. Milletimiz muhalefet seçildiğinde ülkemizi nelerin beklediğini biliyor” dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, seçim sürecini Pusula Gazetesi’ne değerlendirdi. 14 Mayıs’ın önemine vurgu yapan Şahin sürecin hem Cumhurbaşkanlığı seçimi açısından hem de Milletvekilliği seçimi açısından önemli olduğu vurguladı.


“TEK HEDEFLERİ RECEP TAYYİP
ERDOĞAN VE AK PARTİ KARŞITLIĞI”
“Tarihi bir dönemeçten geçiyoruz” diyen Usta, “Hiç olmadığı kadar muhalefetin bir AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan karşıtlığı ile kenetlendiğini ve birleştiğini görüyoruz. Muhalefetin aslında bir araya gelmesi mümkün olmayan unsurların nasıl oldu da bir araya geldiğini ve bir masaya oturduğunu düşünürsek tek bir hedefleri olduğunu anlıyoruz: Recep Tayyip Erdoğan karşıtlığı ve AK Parti karşıtlığı. Aslında bunun altında bir Türkiye karşıtlığı yatıyor. 20 yılda bu kadar işi başarmış, Türkiye’yi bu noktaya getirmiş bir lidere ve milletin desteğiyle bu günlere gelmiş insanlara karşıt olmak bu ülkenin insanlarına ve millete karşı olmak demektir.” Dedi.


“MİLLETİMİZ DEPREM YARALARINI SARARKEN
ONLAR BAKANLIK DERDİNE DÜŞTÜLER”
Altılı masa mensuplarının “Nasıl yaparız da Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti karşısında birleşirizin” kavgasını verdiğini söyleyen Usta, “Son birkaç haftadır masa krizleri, kavgalar yaşarlarken ki ülke büyük bir felaketin depremin yaralarını sarmakla uğraşırken onlar bir masanın etrafında nasıl yaparız da Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye karşı birleşirizin kavgasını veriyorlar. Henüz milletimiz deprem yaralarını sararken onlar seçilmenin, hangi partiye ne kadar bakanlık verileceğinin derdine düştüler. Ne yazık ki deprem atmosferinde gidiyoruz seçimlere. Söylediğim gibi bu seçimler Türkiye için bir dönüm noktası. Yani çok önemli. Birlik ve beraberlik içerisinde bu süreci de atlatacağız ve ülkemizi taşımayı istediğimiz o güzel yüce makama taşıyacağız Allah’ın izniyle.” İfadelerini kullandı.


“İFTİRALAR VE YALAN KAMPANYALARI BİZİ YILDIRAMAZ”
Cumhur İttifakı’nın seçimlerdeki başarı oranını da değerlendiren Leyla Şahin Usta şu ifadelere yer verdi; “20 yıldır durmadan, gecesini gündüzüne katarak çalışan bir Cumhurbaşkanımız var. Karanlığın ve vesayetin yoğun yaşandığı, ekonomik, sosyolojik vb birçok konuda batmış bir Türkiye’yi ayağa kaldıran bir liderimiz var. Recep Tayyip Erdoğan, tüm engellemelere rağmen, “muhtar bile olamaz” manşetlerine rağmen bu milletin teveccühünü kazandı ve 2002 seçimlerinde Siirt’ten Milletvekili seçildi. Bu millet o dönemde olduğu gibi her seçimde Recep Tayyip Erdoğan’a güvendi, oyunu vatansever insanlardan yana kullandı. Bunca seçim kazanmış, her seçimde milletimizin desteğini alarak eser üretmiş Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bir yanda dururken hiçbir seçim kazanamamış, Türkiye için kayda değer bir vaadi dahi bulunmayan muhalefete de bakınca seçimlerde kimin başarılı olacağını tahmin etmek zor değil. Popüler kültür vaatler, samimiyetsiz açıklamalar, iftiralar, yalan kampanyaları bizi yıldıramayacağı gibi muhalefeti daha da milletimizin gözünde küçültüyor.”


“KAOSUN ASIL KAYNAĞI ÇOK BAŞLILIK OLACAK”
Altılı masanın iktidar olması durumunda Türkiye’nin krizlerin eşine sürükleneceğini kaydeden Usta, “Altılı masa denilen, kendi değimleriyle “noter masası” olarak nitelendirdikleri bu masada birçok aktör var ve hepsinin dünya görüşü, yaşam tarzı, dünyaya bakışları bambaşka. Dolayısıyla bu durum her kafadan bir ses çıkması durumunu doğuruyor. Aslında tüm kavgaların, restleşmelerin sebebi de bu. Geçtiğimiz haftalarda gördüğümüz Akşener’in masadan kopuşu ve geri dönüşü, Türkiye’yi çevirmek istedikleri durumun bir fragmanı. Bu muhalefetin iktidar olması durumunda bu krizlerle daha çok karşılaşırız Allah korusun. Şimdi de tutturdular Yavaş ve İmamoğlu Cumhurbaşkanı Yardımcılarımız olacak diye. Sırf masadaki ortaklarının gönlünü yapmak için, sırf milletimize yönelik sinsi bir oyun oynamak için bunu kabul ettirdiler tüm ortaklarına. Bilmiyorlar ki kaosun asıl kaynağı bu
çok başlılık olacak. Milletimizi bu karanlığa sürüklemelerine biz de milletimiz de
izin vermeyecek.”


“MİLLETİMİZ MUHALEFET SEÇİLDİĞİNDE ÜLKEMİZİ NELERİN BEKLEDİĞİNİ BİLİYOR”
Milletin muhalefete hiçbir zaman fırsat vermediğini de kaydeden Usta, “Muhalefet şimdiye kadar hangi seçime girdi de kazandı? Hiçbir seçimde kazanamadılar. Çünkü milletimiz o potansiyeli muhalefette görmüyor. Milletimiz muhalefet seçildiğinde ülkemizi nelerin beklediğini biliyor. Kılıçdaroğlu ne kadar “umutluyum dostlar” dese de en sonunda milletimizin teveccühü ile milletine sevdalı Recep Tayyip Erdoğan’ı iktidara ve Cumhurbaşkanlığına taşıyacak.” Şeklinde konuştu.
Ayşegül Mıhoğlugil

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum