Uyuşturucu operasyonu için gidilen adreste cephane bulundu!

Uyuşturucu operasyonu için gidilen adreste cephane bulundu!
Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri suça ve suçlulara yönelik mücadelesine kararlılıkla devam ediyor. Beyşehir’de Emniyet güçleri uyuşturucu ve silah ticareti yaptığı belirlenen şahıslara yönelik operasyon düzenledi.

Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri suça ve suçlulara yönelik mücadelesine kararlılıkla devam ediyor. Beyşehir’de Emniyet güçleri uyuşturucu ve silah ticareti yaptığı belirlenen şahıslara yönelik operasyon düzenledi. 3 uyuşturucu satıcısı ekipler tarafından gözaltına alındı.

Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri uyuşturucu ve silah ticaretine yönelik çalışmalarına devam ediyor. Yapılan araştırmalarda Evsat Mahallesi’nde bir ikamette uyuşturucu satıcılarının kaldığı ve uyuşturucu bulundurulduğu bilgisine ulaşıldı.

OPERASYON İÇİN DÜĞMEYE BASAN POLİS, EVDE CEPHANELİKLE KARŞILAŞTI

Polis vakit kaybetmeden belirlenen adrese operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı. İkamet içerisini didik didik arayan polis ekipleri 5 adet tabanca, 23 adet tabanca mermisi, 6 adet tabanca şarjörü, bir miktar eroin ve metamfetamin maddesi ile uyuşturucu kullanmak için 2 adet payp ve 2 adet aparat ele geçirdi.

Gözaltına alınan 1 şüpheli hakkında uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti suçu ile Ateşli Silahlar Kanunu’na muhalefetten işlem başlatılırken 2 şüpheliye de uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçundan adli işlem başlatıldı.

whatsapp-image-2023-07-06-at-10-41-06-1.jpeg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.