Uyuşturucuya sen de hayır de, uyuma!

Uyuşturucuya sen de hayır de, uyuma!
Konya İl Emniyet Müdürlüğü uyuşturucu ile mücadele faaliyetlerini ara vermeden sürdürürken Narkotik Ekipleri Yusuf Güney Konserinde vatandaşlarla buluştu

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uyuşturucuyla mücadele konusunda farkındalığı arttırıcı, bilinçlendirici ve bilgilendirici faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

Ülke genelinde “En İyi Narkotik Polisi Anne, Narko Rehber, Gençlik Modülü, Narko Nokta Ve Narkotik” adı altında yapılan eğitici faaliyetlerle uyuşturucunun zararları hakkında hem uyuşturucu kullanıcıları hem de aileler bilgilendirilerek uyuşturucunun zararları, kullanımının erken tespiti ve bağımlılık sarmalına yakalanmadan çocuğa müdahale edilmesi konuları anlatılıyor.

uyusturcuu-2.jpg

uyusturcuu-1.jpg

KONYA NARKOTİK EKİPLERİ YUSUF GÜNEY KONSERİNDE VATANDAŞLARI BİLGİLENDİRDİ

İçişleri Bakanlığı’nın öncülüğünde yapılan uyuşturucuyla mücadele faaliyetlerinin amacı, “uyuşturucuya hayır diyebilen bir genç, uyuşturucuya hayır diyebilen bir aile ve hayır diyebilen bir toplum inşa etmek. Bu amaç doğrultusunda Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Tubim Büro Amirliği ekipleri Selçuklu Kongre Merkezinde düzenlenen Yusuf Güney konserinde vatandaşlarla buluştu.

Konseri dinlemeye gelen vatandaşlara farkındalık oluşturmak amacıyla Narkotik ekipleri tarafından bilgilendirme yapıldı. İçişleri Bakanlığı uyuşturucu ile mücadele aplikasyonu olan ve Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilen UYUMA uygulaması anlatıldı. Uyuma uygulamasıyla, sokakta şahit olunan herhangi bir uyuşturucu ticareti ve kullanımının yetkili kişilere ihbar edilmesi hakkında bilgilendirme yapıldı. Sanatçı Yusuf Güney ise uyuşturucuyla mücadele hakkında dinleyicilerine uyarılarda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.