‘Uzay Belgelendirme’ Yetkilendirildi

‘Uzay Belgelendirme’ Yetkilendirildi
Uzay Belgelendirme Kuruluşu, Yetkilendirilmiş belgelendirme Kuruluşu(MYK) tarafından 3 Mart 2021 tarihinden itibaren toplam..

Uzay Belgelendirme Kuruluşu, Yetkilendirilmiş belgelendirme Kuruluşu(MYK) tarafından 3 Mart 2021 tarihinden itibaren toplam 6 Ulusal yeterlilik sınav ve belgelendirme faaliyeti gerçekleştirmek üzere yetkilendirildi. Uzay belgelendirme Firma Yetkilileri Burak ve Suat Altınay “Kasiyer, Minibüs Söförü, Satış danışmanı, Servis Araç Şoförü, Sorumlu Emlak Danışmanlığı ve Taksi Şoförü kategorilerinde sınav ve belgelendirme yetkisini aldık. Konya’da bir ilke imza attık” dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.