"Vakıfbank'ta Oynamak Benim Hayalimdi"

"Vakıfbank'ta Oynamak Benim Hayalimdi"
- VakıfBank'ın yeni transferi Isabelle Haak:"VakıfBank büyük tarihi olan güçlü bir kulüp. VakıfBank'tan teklif geldiğinde çok mutlu oldum"- "Harika bir antrenörle çalışacak ve harika bir takımla oynayacağım için sabırsızlanıyorum"


İSTANBUL (AA) - Vestel Venus Sultanlar Ligi'nde 2018-2019 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nın, İtalyan ekibi Savino Del Bene Scandicci'den transfer ettiği İsveçli Isabelle Haak, "VakıfBank büyük tarihi olan güçlü bir kulüp. VakıfBank'tan teklif geldiğinde çok mutlu oldum. VakıfBank'ta oynamak benim hayalimdi." dedi.

Sarı-siyahlı kulübün sosyal medya hesabında yayımlanan röportajında 19 yaşındaki pasör çaprazı, "Türkiye’de voleybol, gerçekten çok yüksek seviyede. İtalya da kaliteli bir lig ama burada çok güçlü takımlar ve oyuncular var. Türkiye'yi keşfetmek ve kendimi olabildiğince geliştirmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

Isabelle Haak, VakıfBank'ın İtalyan başantrenörü Giovanni Guidetti ile çalışmak için de sabırsızlandığını söyledi.

VakıfBank'tan teklif geldiğinde çok heyecanlandığını aktaran Haak, "VakıfBank büyük tarihi olan güçlü bir kulüp. VakıfBank’tan teklif geldiğinde çok mutlu oldum. VakıfBank'ın maçlarını izlerdim. VakıfBank'ta oynamak benim hayalimdi. Benim için bir hayal gerçekleşti. Burada olmak benim için çok şey ifade ediyor. Harika bir antrenörle çalışacak ve harika bir takımla oynayacağım için sabırsızlanıyorum." şeklinde konuştu.

Dokuz yaşından itibaren ülkesinin genç takımlarında görev almaya başladığını dile getiren 19 yaşındaki voleybolcu, "İsveç Kraliçesi" lakabını alma hikayesini ise şöyle anlattı:

"Gerçekten bir fikrim yok, İtalya'da bana birden 'İsveç Kraliçesi' demeye başladılar. Tabi, bana 'Kuzeyin Kraliçesi' de diyebilirsiniz, o da olur. Saha içerisinde agresif bir oyuncuyum ve tüm duygularımla çok enerjik oluyorum. Saha dışında daha sakinim. Voleybol oynamaya bayılıyorum."



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.