Vakıflar Haftası ziyareti

Vakıflar Haftası ziyareti
Konya Vakıflar Bölge Müdürü Nurullah Osmanlı ve beraberindeki heyet Vali Vahdettin Özkan’ı makamında ziyaret etti.


Konya Vakıflar Bölge Müdürü Nurullah Osmanlı, Cemiyeti Hayriye Vakfı Başkanı Ramazan Fahri Ercan, Hayra Hizmet Vakfı Başkanı Mustafa Varol, Nakiboğlu Vakfı Başkanı Ali Bilgin Özgürüz, Merkez Selçuklu Hizmet ve Eğitim Vakfı Başkanı Ahmet Latif Başaşçı, Sosyal Araştırmalar ve Dayanışma Vakfı Başkanı Ömer Faruk Keser, Türk Anadolu Vakfı Genel Müdürü Ahmet Ağırbaşlı, " 9-15 Mayıs Vakıflar Haftası " kapsamında Vali Vahdettin Özkan’ı makamında ziyaret etti.


Konya Vakıflar Bölge Müdürü Nurullah Osmanlı ve beraberindeki heyet vakıfların çalışmaları ve hafta boyunca yapılacak olan etkinlikler hakkında Vali Özkan’a bilgiler verdi.
Vakıfların toplumumuzdaki önemine değinen Vali Vahdettin Özkan “Vakıflar, tarihimizde ve kültürümüzde, ecdadımızın amme hizmetini ihtiyacı olan alanlara, kişilere ulaştırılması yönünde en önemli kurumlar olmuşlardır. Bugün vakıflarımız toplum nezdinde böyle bir teveccühe mazhar olmuş ise bunun sebebi hasbiliktir. Vakıfların temelinde olan meccanilik, gönüllülük ve kamunun dışında olma keyfiyeti, en önemli üç özelliğidir. Bu duygu ve düşüncelerle toplumun duasına mazhar olmuş Vakıflarımızın “Vakıflar Haftası” nı en içten dileklerimle kutluyorum ” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.