Vali Akın'dan KOP Bölge Kalkınma İdaresi’ne ziyaret

Konya Valisi İbrahim Akın, Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi’ni ziyaret ederek, KOP Başkanı Dr. Murat Karakoyunlu’dan projelerin mevcut durumu ve gelecek hedefleri hakkında bilgi aldı.
DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Ziyaretin ardından Vali Akın, Vali Yardımcısı Mustafa Gündoğan, KOP Başkanı Dr. Murat Karakoyunlu, KOP Başkan Yardımcısı Kasım Akyol ve İzleme ve Değerlendirme Koordinatörü İbrahim Umut Gürel ile bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda, KOP Bölge Kalkınma İdaresi’nin bölge planlarına yönelik yürütülen faaliyetler hakkında bilgi verildi ve çeşitli projelerin geliştirilmesine yönelik istişarelerde bulunuldu.
BÖLGESEL KALKINMA STRATEJİLERİ ÜZERİNE DEĞERLENDİRME
Vali Akın, KOP Başkanı ile yapılan görüşmede bölgesel kalkınma stratejileri ve projelerin geleceği hakkında kapsamlı değerlendirmeler yaparak, bölgedeki kalkınma çalışmalarının daha verimli hale getirilmesi amacıyla çeşitli önerilerde bulundu.
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.