Vali Özkan, “Kamu Yönetiminde Medya İle İlişkiler” Programı’na Katıldı

Vali Özkan, “Kamu Yönetiminde Medya İle İlişkiler”  Programı’na Katıldı
Vali Vahdettin Özkan, “Kamu Yönetiminde Medya İle İlişkiler” Online Eğitim Programına katıldı.

Vali Vahdettin Özkan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürlüğü, Mevlâna Kalkınma Ajansı (MEVKA) ve Konya Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü (KTÜNSEM) iş birliğiyle düzenlenen “Kamu Yönetiminde Medya İle İlişkiler” Online Eğitim Programı'na katıldı.

Kamu kurum ve kuruluşu çalışanlarına verilen eğitim programına katılan ve bir konuşma yapan Vali Özkan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürlüğü, Mevlâna Kalkınma Ajansı (MEVKA) ve Konya Teknik Üniversitesi'ne, iletişim gibi önemli bir alanda ihtiyacın giderilmesine yönelik sağlamış oldukları eğitimden dolayı teşekkür etti.

vali-ozkan-3.jpeg

İnsanların en temel haklarından biri olarak kabul edilen Bilgi Edinme Hakkının önemine değinen Vali Özkan, bu anayasal hakkın tahakkuku ile vatandaşlarımızın doğru bilgiye ulaşacağını ve kamu nazarında pozitif bir algının oluşacağını ifade etti.

Gelişen ve dijitalleşen teknoloji ile birlikte oluşması muhtemel bilgi kirliliğinin bertaraf edilmesinin önemli olduğunun altını çizen Vali Özkan; “Kamu kurum kuruluşlarının üretmiş oldukları hizmetler hakkında vatandaşlarımızın bilgi sahibi olarak o hizmetten doğru faydalanabilmesi ve bu hizmetler ile ilgili kamu nezdinde olumlu algıların oluşması için iletişim stratejilerinin bilinir ve uygulanır olması çok önemlidir.” dedi.

Kamu misyonunun yerine getirilmesi, alanında yönlendirici, geliştirici, ihtisas ve sonuç odaklı olan bu eğitimden katılımcıların tamamıyla istifade ederek verimli sonuçlar elde etmesini dileyen Vali Özkan, eğitime katılan ve katkı veren herkese teşekkür etti.

Merkez ve ilçelerden toplam 104 kamu kurum ve kuruluşundan 452 personelin katıldığı eğitimlerin sonunda katılımcılara sertifika verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.