Vali Özkan’ın 10 Nisan Polis Haftası mesajı

Vali Özkan’ın 10 Nisan Polis Haftası mesajı
Konya Valisi Vahdettin Özkan 10 Nisan Polis Haftası münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Vali Özkan mesajında şunları ifade etti: "Millet İradesinin belirlediği kurallar çerçevesinde görevini her zaman fedakârca yapmış olan Emniyet Teşkilatımızın 177. kuruluş Yıl Dönümü'nü kutlamanın gururu ve mutluluğu içindeyiz. Türk Polisi, demokratik düzen içerisinde kanun hâkimiyetinin korunması, yurt içinde huzur ve nizamın temini, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, suç işlemeye yönelik davranışların önlenmesi ve suç işlenmesi durumunda sanıkların yakalanarak adalete teslim edilmesi görevlerini fedakârca ve büyük bir özveri ile yerine getirir.

Toplumun her kesimiyle kucaklaşan polisimiz, üstlendikleri görev uğruna gerektiğinde canını bile hiçe saymış, ihtiyaç duyan tüm vatandaşlarımızın yanında yer almış ve onlara şefkat elini uzatmıştır. Her zaman halkımızın yanında olan ve vatandaşlarımızın güvenliği için gece gündüz çalışan polislerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Unutulmamalıdır ki, demokrasinin yaşatılması özgürlüklerin yanında ancak toplumda huzur ve güvenliğin sağlanması ile mümkündür.

Bu duygu ve düşüncelerle; Türk Polis Teşkilatı'nın 177. Yıl Dönümü'nü kutluyor, görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, görevleri başındaki tüm polislerimize ve değerli ailelerine selam ve saygılarımla birlikte başarı dileklerimi iletiyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.