Vali Vahdettin Özkan'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Vali Vahdettin Özkan'dan Ramazan Bayramı Mesajı
 Editör
Konya Valisi Vahdettin Özkan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Vali Özkan, İslam âlemi olarak mukaddes üç ayların sonuncusu, on bir ayın sultanı, rahmet, mağfiret, bereket ve toplumsal dayanışmanın ön plana çıktığı Ramazan ayını geride bırakırken, sevginin ve hoşgörünün ifadesi olan Ramazan Bayramını karşılamanın mutluluğunu hep birlikte yaşadıklarını belirtti.

Bayramların, mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, insanların kaynaşmasına katkı veren müstesna günler olduğunu ifade eden Vali Özkan, Yüce Allah’ın inananlara lütfettiği manevi bir ziyafet, coşku, sevinç, huzur ve güvenin de kaynağı olduğunu dile getirdi. Karşılıklı sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma duygularının arttığı bayramların, birlik ve beraberliği simgeleyen ortak değerlerin başında geldiğini vurguladı.

İsrail Devleti'nin tüm dünyanın gözü önünde gerçekleştirmekte olduğu katliamın burukluğu ile karşılayacakları Ramazan Bayramının sevgi, saygı, barış ve kardeşliğe vesile olmasını temenni ettiğini belirten Vali Özkan, milletlerine, İslam alemine ve bütün insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini dilediğini ifade etti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.