Valinin adıyla dolandırdılar! Vali şokta!

Valinin adıyla dolandırdılar! Vali şokta!
Valinin adını kullanarak engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye alacağız bahanesiyle Manisa'da vatandaştan para toplanmaya çalışıldığı tespit edildi. İşte detaylar.
Manisa Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, ’Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’ın isminin kullanılarak hayırseverlerin arandığı ve iyi düşünce duygularının istismar edilerek engelli vatandaşlarımıza tekerlekli İskemle alınması için nakit katkısı yapılması talebinde bulunulduğu öğrenilmiştir. Gerek Manisa Valisi Erdoğan Bektaş lazım Manisa Valiliği hesabına hiçbir hayırsever şahıs ve müessese aranarak engelli vatandaşlarımıza tekerlekli İskemle alınması için katkı talebinde bulunulmamaktadır” denildi.
Hayırseverler başta olmak üzere vatandaşların uyarıldığı açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: “Hayırsever şahıs ve kuruluşların, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş ve Manisa Valiliği hesabına menfaatlerini arayarak katkı istek eden bu kişilere haysiyet etmemeleri, böyle bir durumla karşılaşmaları şeklinde ivedilikle valilik, kaymakamlık, emniyet, jandarma ya da savcılığa iletmeleri kamuoyunun dikkatine ciddiyet ve saygıyla duyurulur.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.