Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek:

Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek:
"PKK hendeklere gömülüyor. Bu, Türkiye için bir müjdedir"

BALIKESİR (AA) - Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, "PKK hendeklere gömülüyor. Bu, Türkiye için bir müjdedir" dedi.

Perinçek, partisinin Balıkesir İl Başkanlığını ziyaretinde yaptığı konuşmada, partisinin ve kendisinin Türkiye Cumhuriyeti'ne zarar veren tüm terör örgütlerine karşı tavrının net olduğunu ifade etti.

Türkiye'nin terör örgütü PKK karşısında gösterdiği mücadeleyi sonuna kadar desteklediğini belirten Perinçek, "Çözülmüş bir sorun var ortada. PKK hendeklere gömülüyor. Bu, Türkiye için bir müjdedir. Şimdi o hendeklerden PKK'yı kurtarmak isteyen var. Hendeklere gömülen bir güç daha var, o da FETÖ. Bunlar beraber hareket etmeye başladı" diye konuştu.

Perinçek, bir gazetecinin sorusu üzerine "Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) faaliyetleri kapsamında ve örgüt faaliyetlerine destek olacak şekilde kullanıldığı yönünde kuvvetli deliller bulunması" gerekçesiyle Zaman gazetesini de bünyesinde bulunduran Feza Gazetecilik'e kayyum atanmasını değerlendirdi.

Bu örgütün ordunun, emniyetin hatta devletin başka kurumlarının içine sızdığını söyleyen Perinçek, şunları kaydetti:

"Sahte belgeler, sahte deliller üretecek kadar görünen, elle tutulan bir örgüt. 1970'ten itibaren Vatan Partisi olarak bu tehditlere dikkati çektik. ABD'de, Ortadoğu'da, Rusya'da, Afrika'da kolları olan bir örgüt. Eğitim kurumları adı altında tamamen ABD ve CIA ile irtibatlı örgütler kurdular ve buralarda ülkelerin yönetim kademelerine gelecek eleman yetiştirdiler. Türkiye'ye yuvalandıkları gibi bazı ülkelerin de içine yuvalandılar. Türkiye bizim 40 yıllık mücadelemizin sonucunda işte bu örgütün temizlenmesi noktasına geldi. Bu büyük bir başarı. Onun için bu bir basın özgürlüğü meselesi değil, bu vatan ve cumhuriyet meselesidir."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.