Veli Doğrul yeniden il temsilcisi oldu

Veli Doğrul yeniden il temsilcisi oldu
Türkiye Kamu-Sen Konya İl Temsilcisi Veli Doğrul, 2021-2022 dönemi için genel merkez tarafından yeniden göreve getirildi.

Türkiye Kamu-Sen Konya İl Temsilcisi Veli Doğrul, 2021-2022 dönemi için genel merkez tarafından yeniden göreve getirildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Doğrul, “Bizim için her daim onur olan bu görevi yeniden şahsıma 4. kez tevdi eden Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanımız Sayın Önder Kahveci'ye, Türkiye Kamu Sen Genel Başkan Yardımcısı Türk Eğitim Sen Genel Başkanımız Sayın Talip Geylan Bey’e, Türkiye Kamu Sen Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Türk Haber-Sen Genel Başkanımız Sayın Yücel Kazancıoğlu'na ve tüm Genel Başkanlarımıza teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.