VİOP'ta endeks kontratı güne düşüşle başladı

VİOP'ta endeks kontratı güne düşüşle başladı
İSTANBUL (AA) - Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) nisan vadeli BIST 30 endeksine dayalı kontrat, güne yaklaşık yüzde 0,50 düşüşle...

İSTANBUL (AA) - Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) nisan vadeli BIST 30 endeksine dayalı kontrat, güne yaklaşık yüzde 0,50 düşüşle başladı.
Endeks kontratı, açılışta 98.225 puanı gördükten sonra şu dakikalarda önceki kapanışın 525 puan altında, 98.350 seviyelerinde dengelendi. Dün güne düşüşle başlayan endeks kontratı, 98.425 puana kadar gerilemesinin ardından günü 98.875 puandan kapatmıştı.
Analistler, bugün yurt içinde Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) kararlarının, yurt dışında ise ABD'de işsizlik başvuruları ile dayanıklı tüketim malları verilerinin takip edileceğini dile getiriyor.
Endeks kontratı için 98.400 puanın altında kalıcı olunması durumunda 97.800 ve 97.400 seviyelerinin destek olarak izleneceğini aktaran analistler, 99.500 seviyesinin ise direnç konumunda bulunduğunu kaydediyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.