Voleybol: Kadınlar Kupa Voley

Voleybol: Kadınlar Kupa Voley
- Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas: 3 - Bursa Büyükşehir Belediyespor: 1


Salon: Beylikdüzü Spor Kompleksi

Hakemler: Ramazan Demiröz, Metin Korkut

Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas: Arelya Karasoy, Lazarevic, Hande Korkut, Ceren Kestirengöz, Jana Kulan, Sabriye Gönülkırmaz (Melisa Memiş, Melis Kara, Simay Kurt, Selmin Karahan)

Bursa Büyükşehir Belediyespor: İkbal Albayrak, Nilay Karaağaç, Bytsenko, Ergül Eroğlu, Dimitrova, Leys (Aylin Sarıoğlu, Aslı Tecimer, Belien, Cansu Aydınoğulları, Yaren Hatipoğlu)

Setler: 25-21, 25-22, 22-25, 25-13

Süre: 104 dakika (24, 29, 28, 23)


İSTANBUL (AA) - Voleybolda, Kadınlar Kupa Voley ilk bölüm ilk maçında Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas, Bursa Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 yendi.

Maçın 1. setinde iki takım da karşılıklı basit hatalar yaptı. Ev sahibi ekip, pasörü Arelya Karasoy'un etkili servisleriyle teknik molaya 12-8 önde girdi. Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas, Hande ve Jana Kulan’ın smaçlarıyla seti 25-21 kazandı.

Karşılaşmanın 2. setinde de etkili bir oyun sergileyen Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas, Ceren Kestirengöz ve Jana Kulan’ın köşelerden kazandığı sayılarla teknik molada 12-6 üstünlük yakaladı. Bursa Büyükşehir Belediyespor, teknik molanın ardından skoru 20-20 beraberliğe getirmesine rağmen ev sahibi takım, Lazarevic'in ataklarıyla bu seti de 25-22 kazandı ve 2-0 öne geçti.

Bursa Büyükşehir Belediyespor, 3. sete iyi başladı ve Dimitrova’nın etkili ataklarıyla teknik molayı 12-8 önde geçti. Çekişmeli geçen seti konuk ekip, 25-22 alarak skoru 2-1'e getirdi.

Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas, 4. sette üstünlüğü tekrar eline aldı. Jana Kulan, Ceren Kestirengöz ve Lazarevic'in etkili ataklarıyla teknik molayı 12-8 önde geçen ev sahibi takım, seti 25-13 kazandı. Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas, karşılaşmayı da 3-1 önde tamamladı.

İki takım arasındaki rövanş mücadelesi 19 Aralık Salı günü Bursa'da oynanacak.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.