Yağız: 'Konya’nın yükünü taşımaya talibiz'

Yağız: 'Konya’nın yükünü taşımaya talibiz'
Konya Şoför, Nakliyeci ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Murat Yağız, odaya bağlı üyeleri tek tek ziyaret ederek, projelerini anlatıyor.

Konya Şoför, Nakliyeci ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Murat Yağız, seçim çalışmalarına start verdi

Konya Şoför, Nakliyeci ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Murat Yağız, odaya bağlı üyeleri tek tek ziyaret ederek yapılacak çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi vermeye devam ediyor. Tüm şoförlerin sorunlarını yakinen takip ettiklerini belirten Yağız, “Konya’nın yükünü taşımaya talibiz” sloganıyla seçim çalışmalarına start verdiklerini kaydetti.

Konya Şoför, Nakliyeci ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Murat Yağız, seçim çalışmalarına başladı.

konyanin-yukunu-1.jpeg

Odaya bağlı üyeleri tek tek ziyaret ederek projelerini anlatan Yağız, amaçlarının temsil edecekleri üyelerin güvenli, huzurlu ve ekonomik refah anlamında en iyi şartlarda görev yapmasına imkan tanımak olduğuna dikkat çekti. Başkan Adayı Yağız, “Muhtarlık seçiminden, Sebze ve Meyve Komisyoncuları Dernek Başkanlığı’na, oradan Meram Ziraat Odası Başkanlığı’na kadar birçok alanda layıkıyla hizmet etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Temsil ettiğimiz bütün başkanlıklarda üyelerimizle birlikte sorunlarımızı çözdük, birlik ve beraberlik içinde yolunuza devam ettik. Nakliyeci, kamyoncu ve taksici esnaf arkadaşlarımızın yıllardır süre gelen ciddi sorunları var. Hepsinden haberdarız. Biz bunları sizlerle birlikte çözmek için aday olduk. ‘Konya’nın yükünü taşımaya talibiz’ sloganıyla seçim çalışmalarına başladık. İnşallah üyelerimiz yetkiyi bizlere verince bu mutluluğu hep birlikte yaşayacağız” dedi.

TRAFİK KAZALARINDA ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ

Başkanlığa seçilmesi durumunda hayata geçirecekleri projeleri sıralayan Yağız, “Öncelikle 25 kişilik yüksek istişare kurulu oluşturulacak ve kurulda alınan kararlar yönetime sunulacak. Sektör temsilcilerimizin yer alacağı yüksek istişare kurulu ile birlikte iki ayda bir üyelerimizin sorunları belirlenip tavsiye kararları niteliğinde dikkate alınacak. KONŞOF hattı kurularak üyelerimize 7/24 hizmet verilecek. Boşaltılmayan yükler, zamanında ödenmeyen nakliye ücretleri gibi sorunlar anında odamız avukatları tarafından takip edilecek. Trafik kazası ve araçların arıza yapması durumunda ise oda üzerine düşen sorumluluk ne ise gereğini yapacak” ifadelerini kullandı.

konyanin-yukunu-2.jpeg

TAKOGRAF SORUNUNUN ÇÖZÜMÜ İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ

Kamyoncuların en çok sıkıntı yaşadığı 9 saat takograf sınırlandırılması ile ilgili de konuşan Yağız, “Takograf sınırlandırması ile ilgili ciddi sıkıntılar yaşayan kamyoncu esnafımız için kamu ve özel sektörde örnekleri bulunan “9+4” çalışmasının devreye girmesi için mücadele edeceğiz. Çevre yolunun tamamlanmasının ardından nakliyeci kardeşlerimizin şehir içerisindeki çalışmalarında sık sık ceza-i müeyyide ile karşılaşmalarından dolayı yaşanan mağduriyetin giderilmesi için yine önemli çalışmalarımız olacak. Kamyon garajının yapımına başlamadan önce, hizmette olan mevcut kamyon garajımızda; bankamatik, hamam, sağlık kabini, güvenlik hizmetleri gibi önemli ihtiyaçların karşılanması için hızlı bir çalışmamız olacak” diye konuştu.

konyanin-yukunu-4.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.