Yağlıbayat'a sağlık ocağı

Yağlıbayat'a sağlık ocağı
6360 sayılı Büyükşehir Yasası kapsamında Karatay’a yeni bağlanan Yağlıbayat mahallesinde mülkiyeti Karatay Belediye’sine ait olan sağlık ocağı İl Sağlık Müdürlüğü’ne devredildi.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli merkezdeki ve yeni bağlanan mahallelerdeki hizmetlerin aralıksız devam ettiğini vurguladı. Yağlıbayat mahallesinde mülkiyeti Karatay Belediyesi’ne ait olan ve  İl Sağlık Müdürlüğü’ne devredilen sağlık ocağının çevre düzenlemesinin de Karatay Belediyesi tarafından yapılacağını söyledi. Başkan Hançerli çökme tehlikesi arz eden metruk evlerin yıkılması, İsmil’de yapım çalışması devam eden kapalı pazar market projesi, Ovakavağı, Yarma, Hayıroğlu, Acıdort ve farklı bölgelerdeki çocuk oyun grupları ile parkların yapılması çalışmalarının da sürdüğünü belirtti.

Yaklaşan kış mevsimi nedeni ile ekiplerin yeni mahallelerde kumlama çalışmaları gerçekleştirdiğini ve asfaltlamanın büyük ölçüde tamamlandığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.