Yağmur suyu kanalına düşen kaz ve yavruları itfaiye ekiplerince kurtarıldı

Yağmur suyu kanalına düşen kaz ve yavruları itfaiye ekiplerince kurtarıldı
SAKARYA (AA) - Sakarya'nın Sapanca ilçesinde, yağmur suyu kanalına düşen kaz ve 2 yavrusu, itfaiye ekiplerinin 3 saatlik çalışmasıyla kurtarıldı.Alınan...

SAKARYA (AA) - Sakarya'nın Sapanca ilçesinde, yağmur suyu kanalına düşen kaz ve 2 yavrusu, itfaiye ekiplerinin 3 saatlik çalışmasıyla kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre, Kırkpınar Mahallesi'nde Hüsamettin Koçlu'ya ait kaz ve 2 yavrusu, Sapanca-Kocaeli kara yolu üzerindeki yağmur suyu tahliye kanalına düştü.

Kazlarını kurtaramayan Koçlu, itfaiyeden yardım istedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sapanca Grup Amirliği ekipleri, yolun her iki tarafındaki mazgalların açılmasının ardından kazları kurtarmak için çalışma başlattı.

Kanalın iç bölümlerinin dar olması nedeniyle çalışmayı güçlükle yürüten ekipler, yaklaşık 3 saat sonunda kaz ve yavrularını kurtardı.

Hasanpaşa Mahalle Muhtarı Hasan Koçlu, itfaiye ekiplerine teşekkür ederek, "Hayvan da olsa bir canı var. Sağ olsun itfaiye ekiplerimiz kazları kurtarmak için su içinde 3 saat mücadele etti. Önce kazların annesi, daha sonra ise yavruları kurtarıldı." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.