Yalçın Akdoğan Meram’da gençlerle buluştu

Yalçın Akdoğan Meram’da gençlerle buluştu
Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi'nde 62, 63, 64. Hükümet Başbakan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan söyleşi ve imza günü gerçekleştirdi.

Meram Belediyesi’nin şehrin kültür yaşamına kazandırdığı Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi, birbirinden değerli programlara ev sahipliği yapmaya devam ederken son olarak 62, 63, 64. Hükümet Başbakan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan söyleşi ve imza günü gerçekleştirdi.

Meram Belediyesi tarafından şehrin kültür ve sanat hayatına kazandırılan Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi, birçok farklı etkinlikte vatandaşları buluşturmayı devam ediyor. Sergi, tanıtım toplantısı, konferans, defile, söyleşi, imza günü gibi birçok farklı etkinliğin gerçekleştirildiği kültür ve sanat merkezi, mimari yapısı, tarih kokan ambiyansı ve akustik özelliğiyle vatandaşların büyük beğenisini topluyor.

1-2.jpg

Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi’nin bu haftaki konuğu 62, 63, 64. Hükümet Başbakan Yardımcısı, AK Parti Genel Merkez Demokrasi ve Hakem Kurulu Başkanı ve Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan oldu. AK Parti Meram İlçe Gençlik Kolları organizasyonunda düzenlenen programa Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekilleri Selman Özboyacı, Orhan Erdem, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdüssettar Yarar, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hasan Hüseyin Ülkü, teşkilat mensupları ve gençler katıldı.

1-3.jpg

“HAYATIN HER ALANINDA PEYGAMBERİMİZİ ÖRNEK ALMAMIZ GEREKİYOR”

Yoğun katılımın olduğu söyleşide yeni yayına giren Nebevi Liderlik ve Hz. Muhammed isimli kitabı hakkında bilgiler veren Yalçın Akdoğan, “Peygamberimizin ahlaki önderliği ile ilgili çok şey anlatabiliriz. Kahramandı, doğru sözlüydü, ahde vefalıydı, cesurdu, inançlıydı… Liderlikle ilgili bütün özellikler peygamberimizde vardı. Peygamberimizin hayatına kendimize örnek almamız bir takım dersler çıkarmamız gerekiyor. Gençlerimize tavsiyem, hayatın her alanında Peygamberimiz Hz. Muhammed’i örnek almaları. Nebevi liderlik sadece maddi güç değil manevi güce de tezahür eder. Sadece dönemin insanları değil, kendisinden sonra da insanlar için de tesir sahibidir. Peygamberimizin liderliği sadece kendi yaşadığı dönemin değil iki cihana dönük bir liderdir. Bu manevi güç Nebevi liderliğin farkıdır” şeklinde konuştu.

1-4.jpg

Konuşmasının sonunda salondaki gençlerden soru alan Yalçın Akdoğan, siyasete dair de samimi cevaplar verdi. Program, gençlerin kitaplarını Akdoğan’a imzalatmasıyla son buldu.

1-5.jpg

1-7.jpg1-8.jpg1-9.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.