Yalçın Eğitim Kurumları'nın sınavı tam not aldı

Yalçın Eğitim Kurumları'nın sınavı tam not aldı
Yalçın Eğitim Kurumları'nın yapmış olduğu "TYT TIPKI SINAV” ı yoğun ilgi gördü.

Yalçın Eğitim Kurumları tarafından organize edilen “ TYT TIPKI SINAV” ı 5 Mart 2022 Cumartesi günü Karatay Üniversitesi Yerleşkesinde gerçekleştirildi. Sınava kız ve erkek olmak üzere yaklaşık 3 bin öğrenci katıldı. Sınava öğrenci ve veliler tarafından tam not verildi.

Gerçeğe en yakın TYT Deneme sınavı Türkiye’de ilk kez Özel Yalçın Eğitim kurumları tarafından organize edilirken sınava devlet ve özel okullardan 3 bin’e yakın öğrenci katıldı. Sınav çıkışında hem öğrenciler, hem de velileri, Yalçın Eğitim Kurumları tarafından yapılan“TYT TIPKI SINAV”ının 18 Haziran 2022 tarihinde yapılacak TYT sınavına tıpa tıp ve gerçeğe yakın bir sınav yapıldığını vurguladılar.

yalcin-2.jpg

Yalçın Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın, “ İsminden anlaşıldığı gibi“TYT TIPKI SINAV” 18 Haziran 2022 tarihinde ülke genelinde yapılacak olan TYT Sınavında uygulanacak tüm kurallar 5 Mart 2022 Cumartesi günü gerçekleştirdiğimiz sınavımızda da uygulanmıştır.

“TYT TIPKI SINAV “ isimli TYT sınavımız 5 Mart 2022 Cumartesi günü saat: 09.30 ‘da öğrencilerin sınava girecek sınıflara güvenlik kontrolünün yapılmasının ardından alınmasıyla başladı. Saat: 10.00 dan sonra gelen öğrenciler sınav binasına ve sınava alınmadı.

Kursun kalem, Silgi ve Kalemtıraş Özel yalçın Eğitim Kurumları tarafından adaylara dağıtıldıktan sonra sınavımız Saat:10.30’da start aldı. Sınavda 18 Haziran 2022 tarihinde yapılacak olan TYT sınavında sorulacak soruların benzerleri soruldu. Süre ise 165 dakika idi. Sınavda her öğrenci için isme özel optik form dağıtıldı.

“TYT TIPKI SINAV” isimli sınavımıza giren yaklaşık 3000 bin öğrenci hem sınav stresini attılar, hem de sınav tecrübesi kazandılar. Sınavımıza katılan öğrencilerimizi ve tam destek veren öğrenci velilerimize teşekkür ediyoruz “dedi

Sınav çıkışında öğrenciler Yalçın Eğitim Kurumları'nın “TYT TIPKI SINAV” isimli TYT deneme sınavının gerçeğini aratmadığını vurgularken, öğrenci velileri ise emeği geçenlere teşekkür ederken, sınava tam not verdiler.

“TYT TIPKI SINAV “isimli TYT Sınavı Yalçın Öğretim Kursları, Karatay Üniversitesi, İşler Yayınevi ve Etap Kitapevi işbirliğiyle gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.