Yalçın Eğitim’de Aile içi “İstişare ve Arabaşı” Etkinliği yapıldı

Yalçın Eğitim’de Aile içi  “İstişare ve Arabaşı”   Etkinliği yapıldı
Yalçın Eğitim Kurumları ve Yalçın Öğretim Kursları, ” İstişare ve Arabaşı “ Etkinliği'nde bir araya geldi.

Aile içi beraberliğe büyük önem veren Yalçın Eğitim Kurumları ve Yalçın Öğretim Kursları, kurum içinde birlik ve beraberliği pekiştirme adına Yazır Şubede düzenlenen ” İstişare ve Arabaşı “ etkinliğinde bir araya gelerek, eğitim-öğretimdeki bugüne kadar yapılan hizmetlerin değerlendirilmesi yapılırken, yeni hedefler belirlendi. Katılımcılara Konya’nın değişmez lezzetlerinden biri olan Arabaşı çorbası ve hamuru ikramında bulunuldu.

Yalçın Eğitim Kurumları Yazır Şube Binası’nda gerçekleştirilen ‘Birlik, beraberlik, İstişare ve Arabaşı” etkinliğine Merkez Şube, Zindankale Şube, Şefikcan Şube ve Yazır Ecdat Şubesinde görev yapan yönetici, öğretmen ve çalışanlar katıldı.

“Birlik, beraberlik, İstişare ve Arabaşı etkinliğinde, ilk önce istişare toplantısı gerçekleştirilerek 2021-2022 yılı eğitim öğretim yılının bugüne kadar yapılan hizmetlerin değerlendirilmesi yapılarak, yeni hedefler belirlendi.

yalcin-4.jpg

“Birlik beraberliğimizin daim olmasını, yarınımızın bugünümüzden daha huzurlu geçmesini temenni ediyorum” diyen Yalçın Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı ve Yalçın Eğitim Kursları Kurucusu Mehmet Yalçın, 2021-2022 eğitim-öğretim yılının ilk dönemini başarıyla tamamladıklarını, amaçlarının öğrencileri geleceğe en iyi şekilde hazırlamak olduğunu söyledi.

Güçlü bir kadro ile çalışmaktan ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Yalçın, “İdari kadromuzdan öğretmenimize, hizmetli kadromuzdan güvenlik görevlimize kadar özenle seçilen ve çocuklarımızın menfaatlerini her şeyin üstünde tutan güçlü bir kadro ile çalışmaktan gurur duyduğumu belirtmek isterim. Sizlerin huzurunda özveri ile çalışan, Yalçın Eğitim Kurumlarının adını eğitim camiasına altın harflerle yazdıran mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yalçın, sözlerine geleceğin teminatı olan çocukların ve gençlerin çağın gereklerine uygun biçimde eğitimlerini tamamlamaları ve geleceğe eksiksiz hazırlanabilmeleri için Yalçın Eğitim Kurumları ve Yalçın Öğretim Kursları olarak tüm imkânlarını seferber ettiğini söyledi.

yalcin-6.jpg

Yalçın konuşmasını şu sözlerle tamamladı: Kurulduğumuz günden bugüne kadar bizlere güvenen öğrenci Velilerini hiçbir zaman mahçup etmedik. Bir aile gibi olduk. Onların çocukları bizlerin çocukları oldu. Bu birlik ve beraberlikle her zaman başarıya imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm Velilerimize teşekkür ediyor. Bizlere güvenmeye devam etsinler. Ayrıca bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Konya basınına da ayrıca teşekkür ediyorum.”

Yalçın Eğitim Kurumları ve Yalçın Öğretim Kursları yönetimi tarafından organize edilen etkinlikte birlik ve beraberlik mesajları verildi. ‘Birlik, beraberlik ve kaynaşma, Arabaşı etkinliğinde protokol konuşmalarının ardından öğretmen ve yöneticiler gönüllerince sohbet etme ve istişare etme fırsatı bulurken, katılımcı yönetici, öğretmen ve çalışanlara Arabaşı çorbası ve hamuru ikram edildi.

yalcin-5.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.