Yasa dışı geçiş organizatörlerine yönelik operasyon

Yasa dışı geçiş organizatörlerine yönelik operasyon
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde yasa dışı geçiş organizasyonunda yer aldıkları iddiasıyla düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 9 şüpheliden 3'ü tutuklandı

BALIKESİR (AA) - Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde yasa dışı geçiş organizasyonunda yer aldıkları iddiasıyla düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 9 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

Ayvalık Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, bugün sabah saatlerinde önceden belirledikleri adreslere eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirdi. Operasyonlarda, E.A, D.Y, S.A, A.B.T, S.M, M.A.G, F.Ç, G.A. ve H.T isimli şüpheliler gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüphelilerden F.Ç'nin ikametinde yapılan aramada 143 adet can yeleği, E.A. adlı şüphelinin iş yerinde ise bir adet ruhsatsız yivsiz pompalı av tüfeği ve tüfeğe ait 6 adet fişek ele geçirildi.

Ayvalık Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadelerinin ardından Ayvalık Adliyesi'ne sevk edilen şüphelilerden E.A, D.Y. ve S.A tutuklandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.