Yazarlar Başkan Tutal'a kitabını hediye etti

Yazarlar Başkan Tutal'a kitabını hediye etti
Yazar İlknur Topaloğlu Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı ziyaret etti.

Yazar İlknur Topaloğlu kendisinin Bursa, Hatay, Konya, Ankara, Manisa, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Adıyaman ve Almanya’da ikamet eden şairlerden derlediği "Kanatlanan Kalemler" isimli şiir kitabını Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a hediye etti.184 sayfadan oluşan “Kanatlanan Kalemler “ isimli şiir kitaplarını imzalayarak Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a takdim etti.

yazarlar-1.jpg

Yazmak emek ister, fedakarlık ister, gayret ister diyerek sözlerine başlayan Belediye Başkanı Tutal, “En önemlisi de duygu dünyasının denizinde mücadele ister. Her yazı bir sancıyla başlar. Bu sancı da önemli eserler ortaya çıkarır ve bu eserler tüm insanlığa hizmet eder. Ülkemizin dört bir köşesinden bir araya gelip birliktelik örneği göstererek şiirlerini “Kanatlanan Kalemler” isimli eserde birleştiren yazarlarımız, bu anlamda çok güzel bir birlikteliğe imza atmış. Her bir yazarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum, birlikte veya bireysel olarak kaleme aldıkları eserlerinin okuyucularının çok olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

yazarlar-3.jpg

Selçukya Kültür ve Sanat Derneği tarafından düzenlenen programda Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın yapmış olduğu konuşmadan yola çıkarak davete icabet ettiklerini kaydeden Yazar İlknur Topaloğlu, “geçtiğimiz haftalarda Selçukya Kültür ve Sanat Derneği'nin düzenlemiş olduğu ilçe tanıtım programında Belediye Başkanımız Mehmet Tutal, bir eğitimci edasıyla tüm yazarları Seydişehir’e davet etmişti. Bizler de yazarlarımızla bir araya gelerek bu davete icabet ederek Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’a ziyaret gerçekleştirdik, eserlerimizi takdim ettik. Kanatlanan Kalemler ailesi olarak iyi ve güzel dileklerinden dolayı, bizlere göstermiş olduğu misafirperverliklerden dolayı başkanımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.