Yazıcı: Bireysel başarıda Türkiye birincisiyiz

Yazıcı: Bireysel başarıda Türkiye birincisiyiz
İsmail Yazıcı: 2021 YKS’de ilk 100, ilk 200, ilk 500 ve ilk 1000 derecelerine giren öğrencilerimiz oldu. Hatta ilk 2 binde 40 öğrencimiz 152 derece yaptı. Bu anlamda bireysel başarıda Türkiye birincisiyiz” dedi.

Yaklaşık 5 yıldır Konya’da hizmet veren Kent Özel Öğretim Kursu, yakaladığı bireysel ve kitlesel başarı ile Türkiye’de bir numara oldu. 2021 YKS’de ilk 100, ilk 200, ilk 500 ve ilk 1000 derecelerine giren öğrencilerimiz oldu. Hatta ilk 2 binde 40 öğrencimiz 152 derece yaptı. Bu anlamda bireysel başarıda Türkiye birincisiyiz” dedi.

kent-ozel-ogretim-kursu-1.jpg

20 yılı aşan tecrübesiyle süredir özel öğretim kurumlarında öğretmenlik yapan Kent Özel Öğretim Kursu Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yazıcı, 2016 yılında tamamı aktif dershane öğretmeni olan beş adet kurucu arkadaşıyla beraber Kent Özel Öğretim Kursu’nu kurduklarını belirterek “Mesleki kariyerimin tamamında üniversite hazırlık kursları ve dershanelerde kimya öğretmenliği, yayın yazarlığı ve profesyonel danışmanlık yaptım. 2016 yılında tamamı aktif dershane öğretmeni olan beş adet kurucu arkadaşımızla beraber Kent Özel Öğretim Kursu’nu kurduk. Halen öğretmen ve kurucu temsilcisi olarak görev yapmaktayım. 2016 yılında Eğitim öğretim faaliyetlerine başlayan kurumumuz 9-10-11-12 ve mezun öğrencilere destek ve sınavlara hazırlık kursu düzenlemektedir. Aslında bu hizmet çok kapsamlı ve teknik bir şekilde, profesyonel bir kadroyla yürütülmektedir. Yerinde zamanında doğru çözümler üreten ve aktif eğitim hayatını sürdüren yönetim kurulu, etkin rehberlik ve takip sistemi, alanında yetkin öğretmen kadrosu ile kent Özel Öğretim kursu sadece Konya’da değil Türkiye’de de kurulduğu günden itibaren bir numara olmuştur” diye konuştu.

kent-ozel-ogretim-kursu-2.jpg

BAŞARI ÇITASINI YÜKSELTMEYE DEVAM EDİYOR

Kent Özel Öğretim Kursu’nun başarından bahseden İsmail Yazıcı, 2017 yılında sayısal Türkiye birincisi Emir Hıfzı Öztoprak, 2018 yılında sayısal Türkiye üçüncüsü Merve Nur Bozyiğit, 2019 yılında sayısal Türkiye dokuzuncusu Bilgenur İzgi, 2020 yılında sayısal Türkiye 23’üncüsü Sevim Öztuna ve 2021 sayısal Türkiye dördüncüsü Osman Berkay Artaç bireysel başarılarınızın bir kısmını oluşturmaktadır. Kitlesel başarıda ise tüm özel okullar ve kurslar içerisinde öğrenci puanı, kazandırma oranı ve yerleştirilen üniversite bölümü anlamında Türkiye de bir numara olan kursumuz bu başarı çıtasını her geçen gün daha da yükseltmeye devam ediyor. Elde ettiğimiz başarılar emeğini esirgemeyen öğrenci ve öğretmenlerimize gönül verdiğimiz şehrimize de çok yakışıyor” şeklinde konuştu.

kent-ozel-ogretim-kursu-7.jpg

İLK 1000’DE 15 ÖĞRENCİ YER ALIYOR

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) ilk 1000’e giren öğrencilerini açıklayan Yazıcı, “2021 YKS’de Sayısal alanda Türkiye 109.’uncusu Mehmet Serhat Çelik, 126.’ncısı Burak Altunay, 158.’incisi Umut Şendağ, 218’incisi Deniz Taş, 244’üncüsü Hasan Kerem Şeker, 248’incisi Emir Gürkan Tarhan, 291.’si Muhammet Hasan Çifçi, 335’incisi Furkan Sevim, 395’incisi Zehra Ece Çalışkanyürek, 419’uncusu Zeynep Ayça Candan, 546’ıncısı Mirza Yiğit Demirci, 784’üncüsü Ali Cevat Erçal, 826’ıncısı Eylül Sıla Tatır, 904’üncüsü Zeynep Terzioğlu, 927’incisi Berke Çam ve 957’incisi Zeynep Naz Aldıkaçtı olmak üzere toplamda 15 öğrenci yer aldı” dedi.  İlk 2000’nde 40 öğrencilerinin yer aldığını belirten Yazıcı, ilk 2000’nde 40 öğrencimiz 152 derece yaptı. İlk 10 bin ülkeyi yönetir diyoruz. Bu anlamda da bireysel başarıda Türkiye birincisiyiz” ifadelerini kullandı.  

kent-ozel-ogretim-kursu-5.jpg

DERSHANEYİ YÜZDE 50 EVE DE TAŞIDIK

Kent Özel Öğretim Kursu başarılarının asıl dikkat çekici noktasının kazandırma oranları ve kitlesel başarısı olduğuna dikkat çeken Yazıcı, “Biz bu işte çok iyi olduğumuzu düşünüyoruz. Çok iyi öğrenci ve eğitimci grubu ile çalıştığımızı düşünüyorum. Bu etkenler bir araya geldiği zaman başarı kaçınılmaz oluyor. Başarılarımızın asıl dikkat çekici olan kısmı kazandırma oranlarımız ve kitlesel başarılarımızdır. Tamamen online çalışmaya geçebiliriz diye dijital altyapımızı güçlendirdik. Normalde yaptığımız deneme sayılarımızı arttırdık. Rehberlik hizmetlerimizi Whatsapp üzerinden daha bilişsel hale getirdik. Yani öğrencilerimiz daha önce yüz yüze eğitim ve rehberlik hizmeti alırken, bunları ayrıca dijitalden de alabilir hale geldi. Pandemi döneminde evde yalnız kalan öğrenciyi yalnız bırakmadık. Aslında dershaneyi yüzde 50 eve de taşıdık” diye konuştu. Yiğit Berkay ÇOPUR

kent-ozel-ogretim-kursu-6.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.