Yeni haftada hava nasıl olacak? İşte detaylar

Yeni haftada hava nasıl olacak? İşte detaylar
 Muhabir
Eylül ayı ile birlikte sonbahar havasını gören Konya’da önümüzdeki günlerde hava durumunun nasıl olacağı merak ediliyor. Meteoroloji, elde ettiği veriler doğrultusunda Konya ve bölgesi için hava durumu tahminlerini paylaştı

Hafta sonu İç Anadolu Bölgesi ile birlikte Konya genelinde de etkili olan sağanak yağmur, yerini yeniden güneşli günlere bırakacak. Yarından itibaren yağış görünmüyor, hava sıcaklığının mevsim normalleri düzeyinde seyretmesi bekleniyor.

Konya genelinde geçtiğimiz hafta sonu etkili olan sağanak yağmur, bazı bölgelerde sel baskınlarına neden olmuştu. Aniden bastıran yağmur nedeniyle oluşan sel felaketi, önümüzdeki günlerde hava durumunun nasıl olacağı konusunda vatandaşı daha çok ilgilendirir hale getirdi.

Meteoroloji Konya Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan ölçümler doğrultusunda elde edilen verilere göre Konya ve bölgesinde bugün de etkili olması beklenen yağmur, yarından itibaren yerini güneşli ve açık bir havaya bırakacak. Hava sıcaklığı yarından itibaren bir miktar artarak, mevsim normalleri düzeyinde seyredecek. Önümüzdeki 5 gün boyunca Konya’da yağış beklenmiyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.